Merhaba sevgili arkadaşlar , abilerim , ablalarım ve ziyaretçiler:
Ben 16 Yaşında ( 08.01.1997 Doğumlu ) bir gencim.
1.66 Boyunda 62 Kiloyum , şu ana kadar bir anormal durum yok.
Ama göbeğim var. Ben 6 Ay sonra Hillside City Club / Etiler' de Body / Fitness ' a başlıyacağım.
Gittim ve uzman dedi ki : "Sen başladığında sana kilo vermen için çalışmalar yaptıracağız.Ondan dolayı başlayana kadar ne kadar çok göbeğini eritirsen zamandan o kadar kazanmış olursun." dedi.
Bunun için aşağıda görmüş olduğunuz göbeği eritmek için bana diyet verebilir misiniz?
Oranın parasını ve ihtiyaçlarımı karşılamak için çalışıyorum okuldan sonra.
Bu yüzden diyetisyene gidecek vaktim olmuyor , sizden yardımlarınızı bekliyorum.
Resim 1:
Resim 2:
Resim 3:
Resim 4:
Ayrıca aşağıda ki resimde olan adam gibi ( Stephen Amell ) vücut yapmaya çalışıyorum
..
Resim 5:
Ben 16 Yaşında ( 08.01.1997 Doğumlu ) bir gencim.
1.66 Boyunda 62 Kiloyum , şu ana kadar bir anormal durum yok.
Ama göbeğim var. Ben 6 Ay sonra Hillside City Club / Etiler' de Body / Fitness ' a başlıyacağım.
Gittim ve uzman dedi ki : "Sen başladığında sana kilo vermen için çalışmalar yaptıracağız.Ondan dolayı başlayana kadar ne kadar çok göbeğini eritirsen zamandan o kadar kazanmış olursun." dedi.
Bunun için aşağıda görmüş olduğunuz göbeği eritmek için bana diyet verebilir misiniz?
Oranın parasını ve ihtiyaçlarımı karşılamak için çalışıyorum okuldan sonra.
Bu yüzden diyetisyene gidecek vaktim olmuyor , sizden yardımlarınızı bekliyorum.
Resim 1:

Resim 2:

Resim 3:

Resim 4:

Ayrıca aşağıda ki resimde olan adam gibi ( Stephen Amell ) vücut yapmaya çalışıyorum

Resim 5: