yılbaşından sonra başlayacağım yağ yakım (kas kaybı olmadan) diyetimi sizinle paylaşmak istedim.
öncelikle 1 aydır diyete geçiş evresindeyim 4 kg verdim bu evrede abur cubur çukulata falan şeker gofret börek puaça beyaz ekmek vs yok denecek kadar azdı. yağ alımını da minimum tuttum.
şuanki kilom 80 hedefim nisandaki hedefim 70 kg %6 yağ oranının kesinlikle altında olmak yağ oranım %15 - 18 arası.
yılbaşından sonra antrenman günleri yapacağım beslenme yaklaşık olarak böyle olacak:
sabah 4 yumurta 3 tam - 3 dilim light ekmek - yağsız peynir - birkaç dilim salam - koyu kahve
öğlen 200 gr veya fazlası tavuk 2 dilim light ekmek / 2 haşlanmış patates vs.
antrenman öncesi 1 animal pak 5 gr creatine 30 gr whey
antrenman sonası 5 gr creatine 30 gr whey
hergün 500 ml light süt içeceğim.
akşam tavuk / lor 200 gr - sebze
yatmadan 200 gr lor.
ayrıca her gün 5 saat ara ile 4 mg ventolin ( toplam 12 mg ) + bol bol kahve
her antrenman günü 15 dk hitt kardio.
off günler animal pak ve protein tozu + kreatin kullanmayacağım.
antrenmanlarım giant set ve haftada 3 gün olacak. ek olarak 20 yaşındayım ve sportaki 5. yılım. hiç steroid vs kullanmadım.
2009 orhan yılmaz classic yarışmasına 67 kg de katılacaktım fakat 14 gün kala düşüp saol el bileğimi kırdığım için katılamadım.
düşüncelerinizi tavsiyelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum
öncelikle 1 aydır diyete geçiş evresindeyim 4 kg verdim bu evrede abur cubur çukulata falan şeker gofret börek puaça beyaz ekmek vs yok denecek kadar azdı. yağ alımını da minimum tuttum.
şuanki kilom 80 hedefim nisandaki hedefim 70 kg %6 yağ oranının kesinlikle altında olmak yağ oranım %15 - 18 arası.
yılbaşından sonra antrenman günleri yapacağım beslenme yaklaşık olarak böyle olacak:
sabah 4 yumurta 3 tam - 3 dilim light ekmek - yağsız peynir - birkaç dilim salam - koyu kahve
öğlen 200 gr veya fazlası tavuk 2 dilim light ekmek / 2 haşlanmış patates vs.
antrenman öncesi 1 animal pak 5 gr creatine 30 gr whey
antrenman sonası 5 gr creatine 30 gr whey
hergün 500 ml light süt içeceğim.
akşam tavuk / lor 200 gr - sebze
yatmadan 200 gr lor.
ayrıca her gün 5 saat ara ile 4 mg ventolin ( toplam 12 mg ) + bol bol kahve
her antrenman günü 15 dk hitt kardio.
off günler animal pak ve protein tozu + kreatin kullanmayacağım.
antrenmanlarım giant set ve haftada 3 gün olacak. ek olarak 20 yaşındayım ve sportaki 5. yılım. hiç steroid vs kullanmadım.
2009 orhan yılmaz classic yarışmasına 67 kg de katılacaktım fakat 14 gün kala düşüp saol el bileğimi kırdığım için katılamadım.
düşüncelerinizi tavsiyelerinizi eleştirilerinizi bekliyorum