yanak nasıl erir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Meastro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vücut yağ oranı düştükçe orası erir diye biliyorum. en azından benim için geçerli oldu. genetikle alakası varmı bilmiyorum

Genetikle illa ki alakası var.Yalnız bunun yanı sıra kilo ve yağ gibi oranlarda diğer faktörlerdir. Zaten az çok bakarsanız bahsettiğiniz şekilde yanaklara sahip olan insanlara genel anlam itibariyle boy oranına göre biraz zayıflığı olan insanlardır. Nadir insanlar da yağ oranından dolayı o şekilde yanaklara sahiplerdir.

Genetikle illa ki alakası var.Yalnız bunun yanı sıra kilo ve yağ gibi oranlarda diğer faktörlerdir. Zaten az çok bakarsanız bahsettiğiniz şekilde yanaklara sahip olan insanlara genel anlam itibariyle boy oranına göre biraz zayıflığı olan insanlardır. Nadir insanlar da yağ oranından dolayı o şekilde yanaklara sahiplerdir.

Aynen o şekilde, boyuma oranla zayıflığım var.Kilo alıp vücudumu oturtursam yanaklar dikkat çekmeyecek o halde?

Yanak tek başına eriyemez tabiki :d bölgesel yağ yakımı diye bi şey yoktur genel kilo verdiğinde yanakta eriyebilir onun dışında yüz kaslarını geliştirmeye yönelik egzersizler var bunları düzenli bir şekilde yaparak yüz kaslarını ortaya çıkardığını yağlar çokta belli olmaz.

yağ oranı düşerse yanaklar küçülecek ve elmacık kemiği ile yanak kasların ortaya çıkacaktır
bir tane boksör abimiz vardı salonda, sürekli sakız çiğnerdi çenesi güçlensin, darbe gelirse daha az ağrısın diye.
sanırım gülmekte işe yarıyor. ben pek gülmediğim için geç fark ettim ama gülerken elmacık kasları sıkışıyor
bide şu var
geçen bi ara kardeşimle tokat atmasına taş kağıt makas oynuyorduk, sıra her ona geldiğinde ben elmacık kaslarımı sıkıyordum. ertesi gün baktım yeni spora başlayanlar gibi elmacık kaslarım ağrıyor :) yani yüzümüzü sıkmamız işe yarıyabilir

Back
Yukarı