Yan karını (bel) en iyi nasıl eritebilirim?

Arkadaşlar yankarın yani bel bölgesinin yan taraflarını nasıl eritebilirim.Diyet kardiyo yapıyorum sürekli fakat bi türlü orası erimiyor üst tarafı bir hayli eridi.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Bu arada karın ile ilgili egzersiz yapmıyorum sadece koşu bandı ve normal ağırlık.

Merhaba sen diyetine ve kardiyona devam et.. Karın egzersizleri karnındaki yağları eritmez sadece toparlar sıkı bi görünüm sağlar cardiyo + diyet + karın hareketleri ekle yapmaya devam et elbet istediğin sonuca ulaşırsın bölgesel yağ yakma diye bir şey yok vücut kendi istediği bölgeden atıyor yağı..

Merhaba sen diyetine ve kardiyona devam et.. Karın egzersizleri karnındaki yağları eritmez sadece toparlar sıkı bi görünüm sağlar cardiyo + diyet + karın hareketleri ekle yapmaya devam et elbet istediğin sonuca ulaşırsın bölgesel yağ yakma diye bir şey yok vücut kendi istediği bölgeden atıyor yağı..

Bu istediği bölgeden atma olayına katılıorm koşu bandında ilk göğüslerim terledi baktım eridi deri incecik kaldı sora göbek üst bölümü terledi eridi inş alt tarafta ericek bakalım :D

Ilk giren son cikar (FIFO) muhasebe terimi olsada yag eritmeyede uyarlanabilir :)

:):badgrin::badgrin::badgrin: yaklaşım güzel de yanlış :=) FIFO yani first in first out, yani ilk giren ilk çıkar :=) diğer yöntem, LİFO last in first out, yani son giren ilk çıkar. sonuç: bu muhasebeleştirme yöntemleri örneği pek uymuyor yağ yakımına :=)))))))))))))):badgrin::badgrin::badgrin::badgrin::badgrin:

:):badgrin::badgrin::badgrin: yaklaşım güzel de yanlış :=) FIFO yani first in first out, yani ilk giren ilk çıkar :=) diğer yöntem, LİFO last in first out, yani son giren ilk çıkar. sonuç: bu muhasebeleştirme yöntemleri örneği pek uymuyor yağ yakımına :=)))))))))))))):badgrin::badgrin::badgrin::badgrin::badgrin:

First in last out :) olmaliydi hehe tabi ole de yontem yok :) ama anlayan bir cikmis o da guzel :)

ah maliyet muhasebesi cok canimi yakmistin bundan 9 yil once :)

maalesefki en cabuk yag baglayan ve en or giden bölge ciddi bir emek ve sabır gerektir beslenmene ve antrenmanlarına dikkat ettigin sürece uzun zaman alsada gidecektir benim simitlerimi yok etmem tam 9-10 aymı aldı evet cok sıkıcı beklemek ama gidiyor sadece sabır

Selam,

zor bölgelerde yağ yakımı için YOHİMBİNE kullanabilirsiniz. Bu ilaç ( bitkisel ) diğer yağ yakıcılar ( Efedrin, Troid hormonu...) gibi vücudun genel yağ yakımını hedef almıyor.
YOHİMBİNNE sadece zor bölgelerdeki yağları yakmayı hedefliyor.
İnternette bir çok kaynak bulabilirsiniz veya Das Schwarze Buch, veya Anabolics 2007 gibi kitaplarda.
Ben yaklaşık 6 haftadır kullanıyorum ve kesinlikle çok başarılı.
Selamlar

Selam,

zor bölgelerde yağ yakımı için YOHİMBİNE kullanabilirsiniz. Bu ilaç ( bitkisel ) diğer yağ yakıcılar ( Efedrin, Troid hormonu...) gibi vücudun genel yağ yakımını hedef almıyor.
YOHİMBİNNE sadece zor bölgelerdeki yağları yakmayı hedefliyor.
İnternette bir çok kaynak bulabilirsiniz veya Das Schwarze Buch, veya Anabolics 2007 gibi kitaplarda.
Ben yaklaşık 6 haftadır kullanıyorum ve kesinlikle çok başarılı.
Selamlar
merhaba yohimbin için hangi ürünü kullanıyorsunuz TR de bulmak çok güç gerçek yohimbin kabuklar alibaba gibi sitelerde satılıyor onuda alsak güvenlimi

Back
Yukarı