Yag Yakma Kür Ariyorum Ben

Therma Power tavsiye ederim.

Nerede alabilcegini kimse sana burda yardim edemez, yasak oldugundan.

Sana resmini verebilirim yanliz cok cesiti var..

Img_0011.jpg

hi

selam bu verdin ilac yasakmi acaba yasakmi .Yani satiliyormu yoksa anabolika mi.

ve kac kilo yag yakiyor kac haftata...google baktim böyle bir ilac bulamadi

ne uğraşıyosun ki L-carnitin al idmanda 1 saat önce yut bitsin

Coleman;

L.carnitin ise yaramiyor dostum. Onu kadinlar formunu korumak icin aliyorlar.

Despo kardesin bahsettigi ilac ephedrin ve coffein ile mix yapilmis seklidir.
Ephedrin+coffein+aspirin(yada vitaminC) ECA kurudur.

Senin hedefin nedir? kac kilo yakmak istiyorsun? yasin ve kilon kac?

PANZEHIR dedi:
Coleman;

L.carnitin ise yaramiyor dostum. Onu kadinlar formunu korumak icin aliyorlar.

Despo kardesin bahsettigi ilac ephedrin ve coffein ile mix yapilmis seklidir.
Ephedrin+coffein+aspirin(yada vitaminC) ECA kurudur.

Senin hedefin nedir? kac kilo yakmak istiyorsun? yasin ve kilon kac?

neden ben bile kulanıyom L-carnitin bayda işe yarıyo bayanlar veya erkekler kulanıyo ama işe yarıyooo

Coleman senin kullandigin maddenin icinde daha baska maddeler vardir.

Burada saf L-carnitin satiyoruz. Kullananlar ancak 1-2 kilo verebilir. Bayanlar icin daha iyi tesir eder ve genelde formda kalmak icin kullaniliyor. Bana istedigin kadar L.carnitinden bahset ama ben 4500 kisinin kullandigi ve aldigi sonuca göre hareket ederim. bu madde özel üniversite saglik testlerinde deneme yapildi. Sonucu ortada.

L.carnitin ve cholin gbi madeler kombine edilirse faydasini daha cok gösterir.

Bu dediginiz maddelerde efedrin vardir. Yani efedrin ve coffein alin yine ayni etkidir.

selam eczaneci

Hangi tiromel diyorsun T3 yoksa T4 mi.
ve nasil kulanmam lazim ve nekatar yag yakiyor.
ve yan etkisi varmi ......

selam selam eczaneci

T3 türkiye var diyorsun.Ama ben bunu alirsam T3 ne katar yag yok oluyor .Bunu bana söyliyebilirmizin ve t3 türkiye iyimi bunlar
.Ama t3 cok teklikelimis.Bogazinda birseyler bozabiliryormus

Arkadaslar gelmis gecmis en iyi yag yakan yasal ilac Muscle Techin 2 sene once cikarttigi Improved Formula HYDROXYCUT'tir. Gecen sene amerikada efedrin yasaklaninca icindeki efedra maddesini cikardilar. Hydroxycutin eski efedrinli versiyonu bir ara internette orjinal fiyatinin 2, 3 katina kadar satiliyordu, o donem depolayan depoladi. Ama bizim sansimiz efedrinsiz versiyonunu alip yaninda 25mg efedrin arsan alarak eski hydroxycut gibi etkili olmasini saglayabilmemiz.

Arkadaslar paranizi sokaga atmayin, L-Carnitine'in gozle gorulur bir etkisi yok. Iyi diyet yapin daha iyi. L-carnitine kullanan arkadaslar bu supplementi cardiodan yarim saat once alsinlar ve agir cardio yapsinlar (30 dakikayi asmadan)

Benim Favori Cutting Cycle (definisyon kurum)
1-16 hafta 400mg primo yada equipoise
1-8 hafta 50mg winny hergun
2 hafta clenbuterol- 2 hafta ECA (25mgEfedrin 200mgCaffein 320mgAspirin)
vucut clene ve ecaya cok cabuk adapte oldugundan 2 hafta clen sonra 2 hafta ECA, sonra tekrar clen ve ayni dongu devam kur sonuna kadar.....

selamRoid Rage

t3-tiromel hic denedinmiRoid Rage..

ben efredin arsan coffein ve aspirin denedim hic yada cok az yag yakti.Hic bir ise yaramadi

Back
Yukarı