yag yakimi icin kullananlar

Ruby07

Üye
dWq1Wr

İcinde 20 tane tup var spordan yarim saat once icicem yag yakimini hizlandiriyor diye duydum. Fikri olan ? Ya da kullanan var mi ?

https://www.hizliresim.com/ZA18Lz

45 dk önce alman daha uygun olur ve karnın tok olmayacak aç ta olmayacak. ve yağ yakımına yardımcıdır.

eczaneden mi aldınız?

45 dk önce alman daha uygun olur ve karnın tok olmayacak aç ta olmayacak. ve yağ yakımına yardımcıdır.

eczaneden mi aldınız?

Hayir bu tur malzemeleri satan yerden protein tozlari haplar falan. 45 dakika fazla geldi bana etkisi gecer gibi geliyor gerci elini kaldirsan bile yakiyormussun ama iyice bakmak lazim

Saticimi soyledi bunu elini kaldirsan yag yakiyor diye :D

Lg Smart World

Yazdim mi bilmiyorum ama abim aldi bana bunu ve bu cumle kuruldu ama ben bunu bu yag yakici ile bagdastirdim tam olarak boyle mi duydum hatirlamiyorum yani ama yine de iyi sonuclar veriyor. Siz para vermeyebilirsiniz eger ise yaricaksa ben veririm bu arada sizin kahve olayiniz herkeste ayni etkiyi yapmayabilir bilginize

Bu tur seyler anlatildigi kadar ise yariyor olsaydi herkes birkac kez 100 tl verir butun yaglarindan kurtulurdu ben hic yarari yok demiyorum ancak faydasi da oyle gozle gorulur olmayacak, neyse herkesin tercihine saygi duyarim size iyi calismalar dilerim...

Lg Smart World

Bu tur seyler anlatildigi kadar ise yariyor olsaydi herkes birkac kez 100 tl verir butun yaglarindan kurtulurdu ben hic yarari yok demiyorum ancak faydasi da oyle gozle gorulur olmayacak, neyse herkesin tercihine saygi duyarim size iyi calismalar dilerim...

Lg Smart World

Beyefendi hareketli bi insan olmayip spor da yapmasaydim duzenli dogru hatta bazilari var ki evdeyken laf olsun diye aliyor ama isin asli oyle degil benim icin. 130 bu arada

Ya carnitine deyince anladm hatta sırf bu soruyu sormak için üye oldum da denilebilir :D ben bu Ocak ayında on kilo fazlam için gnc carnitine ve cla aldım bi süre kullandım düzenli değildi ama sonra sınava hazırladığım için spor yapamıyorum diye sonraya bıraktım. Cla dan dokuz kapsül carnitine den de on beş anteenmanlık çıkar bu arada carnitine likit.. Şimdi tarihi geçmedi ama bozulmuş mudur diye merak ediyorum ya sonuçta içinde aminoasit var korkuyorum buzdolabına değil oda sıcaklığında güneş görmeyen bir yerde sakladım sizce bozulmuş mudur kullanayımmm mı

Düzgün bir beslenme olmadan zaten hiç bir takviyeden sonuç beklemeyin ama beslenme ve antremanınızı düzgün yapıyorsanız etkisini görürsünüz ama 1800 mg bana az geldi eğer 3000 mg olsaydı yarısını ant önce yarısını antremanın ortalarında alarak cardio sırasında da etki görmek için kullanabilirdiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı