hardcorebb
Üye
Yas : 16
Boy : 171
Kilo : 67
Bel : 88
Göründüğü üzere kilosu dusuk fakat vucudu cok yagli olan bir gencim.Bu aralar asiri istahlandim ne bulursam catur cutur yiyorum.2 hafta once spora basladim spordan çıkıyorum cikolatalari goturuyorum o spor bosa gidiyor.Bu isinde beslenme olduğunu ogrendim bir liste olusturdum.
SABAH
*3 yumurta beyazi
*1 yumurta sarısı
*50g light beyaz peynir
*2 dilim çavdar ekmeği
ARA OGUN
*10 adet badem
*250ml süt
ÖĞLEN
*150g tavuk göğsü
*Az yoğurt
ANT. ÖNCESİ
*150g tavuk göğsü
*100gram bulgur pilavi
AKSAM
*150g tavuk göğsü
*Salata
*Haslama sebze
*Ayran
GECE
*50g light beyaz peynir
Suanlik spor salonunda kardiyo yapiyorum.Antreman gunleri karboyu arttirip off gunler kisacagim.Agirlik calismaya diğer ay basliyacagim o yuzden evdeki bar ve plakalarla ilk ay hareketlerini uyguluyorum.Bir kac gune fotograf ekleyecegim
Yorum ve tavsiye bekliyorum...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boy : 171
Kilo : 67
Bel : 88
Göründüğü üzere kilosu dusuk fakat vucudu cok yagli olan bir gencim.Bu aralar asiri istahlandim ne bulursam catur cutur yiyorum.2 hafta once spora basladim spordan çıkıyorum cikolatalari goturuyorum o spor bosa gidiyor.Bu isinde beslenme olduğunu ogrendim bir liste olusturdum.
SABAH
*3 yumurta beyazi
*1 yumurta sarısı
*50g light beyaz peynir
*2 dilim çavdar ekmeği
ARA OGUN
*10 adet badem
*250ml süt
ÖĞLEN
*150g tavuk göğsü
*Az yoğurt
ANT. ÖNCESİ
*150g tavuk göğsü
*100gram bulgur pilavi
AKSAM
*150g tavuk göğsü
*Salata
*Haslama sebze
*Ayran
GECE
*50g light beyaz peynir
Suanlik spor salonunda kardiyo yapiyorum.Antreman gunleri karboyu arttirip off gunler kisacagim.Agirlik calismaya diğer ay basliyacagim o yuzden evdeki bar ve plakalarla ilk ay hareketlerini uyguluyorum.Bir kac gune fotograf ekleyecegim
Yorum ve tavsiye bekliyorum...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi