Yag yakimi artik durdu

Arkadas merhaba ben besyoya hazirlaniyorum 2 yillik kickbox+body gecmisim var gecen sene 22 kilo verdim yaz tatilinde bunun besini geri aldim
bu sene tam hiz antremanlara devam ediyoruz bu yuzden bbye vakit bulamiyorum low carh diyet yapiyorudum yag yakimim artim durdu diyebilirim kilo veremiyorum ne yapmaliyim tekrardan makro ve hesabi ise yararmi acaba boy 182 kilom 78 son kisinlar diyelim yanlar kaldi sadece fakat packlar hala gozukmuyor acil yardim

ya tekrar bi karb. kısımına gidiceksin, ya da kas kütleni artırıcaksın ki platodan kurtulasın. ama diyorsun ki bb'ye vakit bulamıyorum. ve açıkcası ben de tekrar karbonhidratı kısmanı tavsiye etmem. bu tekrar kas yıkımı yapıcak sende ve belki biraz kilo verdikten sonra gene platoya düşüceksin. supplement kullanımı düşünebilirsin.

(bkz: CLA)

ya tekrar bi karb. kısımına gidiceksin, ya da kas kütleni artırıcaksın ki platodan kurtulasın. ama diyorsun ki bb'ye vakit bulamıyorum. ve açıkcası ben de tekrar karbonhidratı kısmanı tavsiye etmem. bu tekrar kas yıkımı yapıcak sende ve belki biraz kilo verdikten sonra gene platoya düşüceksin. supplement kullanımı düşünebilirsin.

(bkz: CLA)
hocam suppklement tavsiye ederim demissinizde hangi supplementler olucak ne işe yarıcak onuda açıklarmısınız karboyu kısmazsak nasıl kilo vericez

Back
Yukarı