YA BEN YENIYIM BANA YARDIMCI OLRSANIZ SEVNIRIM SORUN GOGUS :

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SLM ARKADSLAR BU SITEYE RASTLAMAM COK II OLDU.COGUNUZ PROFESYONELSINZ BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINRIM.ARKADSLAR BENIM 185 KILO 90.SUAN ALT GOBEK BOLGEMDE BAYA BI YAG BIRIKTI VE ISIN KOTU TARAFI SANKI O YAGLAR BI DAHA CIKMAYACMIS GIBI OTURMUS ARTIK :( AMA BUNDAN ONEMLISI GOGUSLERIM SARKMIS YANI GORDUGUM FOTOLARDAKI GBI USTTE DEGIL GOGUSLER KOLTUK ALTIMDAN YAKSLAIK 5 CM ASAGIDA VE BIRAZ YAGLANMIS.İĞRENC BI SEKILDE DURUYR.ACABA BODY BOLDING CALISSAM DUZELIRMI? YANI COK BARZ BELLI OOLUYR ARTIK VE COK RAHATSIZ OLUYRM.NE YAPAM GEREKIYR ?YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVNIRIM.SIMDDIEN TSK EDRIM

wlla bn prof. deilim 6 aydır yapıyorum.Ama tabiki body vücudu $ekle sokar. öle ya da böle. bnmde göğüs bölgemde yağlanma var gerilip yayılmaya ba$ladı hafiften. içi kasla doldukça bi$eyler oluyor.

body vücudu şekle sokacaktır ama kiloluysan eğer ondan önce kilo vermen lazım eğer gerçekten düzgün bir vücut istiyorsan bu işi ciddiye alıp bıkmadan yapmalısın önce vücut yağ oranın en az %10 a kadar düşerse iyi olur bunun için uzun bir süre cardio yapmalısın beslenmene çok dikkat etmelisin mümkün olduğunca yağ tüketmemeye çalış eğer kiloluysan günde 40 gr geçirme hatta inebiliyosan onunda altına in kilo verme döneminde fazla karbonhidratda alma fazla derken karbonhidratada vücudunun ihtiyaçı çok ama mesela ekmeği kesebilirsin fast food tüketmeyebilirsin bol bol et süt yumurta 1 yılda iyi bir beslenme ve spor iyi kilo verirsin ama bu sarkmaları fazla engellemez yağların boşaldığı yerlerde deride biraz süner sonra bol protein ağırlıklı bir beslenme ile 3 senede üçgen olursun yani en az 4 seneni alacak bu iş azimli olmalısın bende 10 kilo verdim sonra body başladım benim yaptığım bilinçsizceydi aslında ben sadece yemeyerek verdim kiloyu ama kas kaybımda oldu

Re: YA BEN YENIYIM BANA YARDIMCI OLRSANIZ SEVNIRIM SORUN GOG

esteban_19 dedi:
SLM ARKADSLAR BU SITEYE RASTLAMAM COK II OLDU.COGUNUZ PROFESYONELSINZ BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINRIM.ARKADSLAR BENIM 185 KILO 90.SUAN ALT GOBEK BOLGEMDE BAYA BI YAG BIRIKTI VE ISIN KOTU TARAFI SANKI O YAGLAR BI DAHA CIKMAYACMIS GIBI OTURMUS ARTIK :( AMA BUNDAN ONEMLISI GOGUSLERIM SARKMIS YANI GORDUGUM FOTOLARDAKI GBI USTTE DEGIL GOGUSLER KOLTUK ALTIMDAN YAKSLAIK 5 CM ASAGIDA VE BIRAZ YAGLANMIS.İĞRENC BI SEKILDE DURUYR.ACABA BODY BOLDING CALISSAM DUZELIRMI? YANI COK BARZ BELLI OOLUYR ARTIK VE COK RAHATSIZ OLUYRM.NE YAPAM GEREKIYR ?YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVNIRIM.SIMDDIEN TSK EDRIM

sorularınla ilgili forumda birçok başlık var başlık açmadan önce lütfen arama yap.

Sayın üyemiz bu başlığı kurallara uygun olmadığı için tarafımdan çöp e taşınmıştır. lütfen başlığınızı tekrar açınız ve açmadan önce yaptığınız hatayı anlamak için forum kurallarındaki https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=2498

4. 12. ve 13. maddeyi gözden geçiriniz. isterseniz tekrar hata yapmamak için diğer maddelerede göz atınız.

son olarak büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden küçük harfle yazınız

Anlayışınız için şimdiden teşşekür ederiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı