Yaş 21 Kilo 123 1.75 Bir kaç soru ve öneri ( resimli )

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan h0pe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

h0pe

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yıllardır kilo problemim var. Bu problem lise döneminden beri yani yaklaşık 6-7 yıldır devam ediyor. Çok kez diyete başladım ama sonunu getirmedim. Şimdilerde yaklaşık 20 gündür diyet yapıyorum bunun yanında spor salonuna gidiyorum. Öğrenci olduğum için ( ikinci öğretim ) kahvaltı yapabiliyorum genelde mısır gevreği oluyor kahvaltım ( 11:00 gibi ) öğle yemeği yiyemediğim için okula giderken 1 adet meyve yiyorum. akşamda yemekte ne varsa ( makarna, çorba vs. ) yarım tabak yiyorum.

size sorularım ise şunlar;

1. Beslenme ile ilgili önerileriniz nelerdir ?

2. Gittiğim spor salonunda zayıflamak için koşu bandı, bisiklet, airwalk, twist var hoca ise bana ısınma olarak bisiklet ve airwalk yaptırıyor. Daha sonra normal body yapan kişilerin yaptırdığı hareketi düşük ağırlık daha fazla tekrar olarak yaptırıyor. Ben kilo vermeden kas yapmak istemiyorum. Bu konuda görüşleriniz nelerdir? Yani sizce Body hareketlerini yapmalımıyım ?

3. Birde L cartine luqiet gibi bir ilaç (Yağ yakıcı) önerdi bunun hakkında bilginiz var mı ?

Şuan ki halim: http://a1111.hizliresim.com/r/y/u1gq.jpg
 
Kardeş bende sana yakındım kilo olarak,1.78 118 kiloydum suan 90 kilo civarlarındayım,4 ayda felan öyle 4/3 uydugum bir diyetle düştüm diyebilirim.Şuan senin kilon oldukca fazla oldugu icin 100 e kadar cok rahat düşersin,Şimdi cikolata kola cips bunlara bir süre kesinlikle ara ver.Yemeklerde ekmek kullanma eğer ekmek hastasıyım diyosan illa dilimletilmiş kepek ekmeği alıp 2 şer dilim alabilirsin öğünlerde.Bende senin gibi body hareketlerini yapıyorum kilo verirken,Ama koşu bandına ve bisiklete binip alışman lazım söyleyeyim,sanki biraz ağırsın diye hoca banda bindirtmiyor korkuyor makinaya bişi olucak diye gibime geliyor.En azından günde 10dk koşu 10dk bisiklet yapsan kafadan 300 kalori daha silersin.
 
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı