Yaş 18 |8 Aylık Spor Salonu Maceram Ve Sonuç

Eksik Lerimi Hatırlatın Lütfen

• Gögüs

Votes: 11 15,5%
  • Omuz

Votes: 14 19,7%
  • Kanat

Votes: 27 38,0%
  • Kol

Votes: 11 15,5%
  • Ön kol

Votes: 8 11,3%

• Total voters
    71
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uuruur12

Yeni Üye
Fotoğraf0319.jpg

Fotoğraf0320.jpg

Fotoğraf0321.jpg

Fotoğraf0322.jpg

Fotoğraf0323.jpg

Fotoğraf0324.jpg

Fotoğraf0325.jpg

Fotoğraf0326.jpg

8 Ayın Sonunda Drumları Daha iyi anlamak için Fotografları paylaşıyorum

53 Kilo Başladıgım Spor a Şuan 67 kilo Olarak Devam etmekteyim umarım uzun zaman boyunca Bu spora Devam ederim

Ürün Olarak Weider Premium Whey Ve Optimum nutrition ürünlerini 1 er kez kullandım
Kol 37

Omuz 120

Gögüs 103

Diger bölgeleri ölçmedim Değerli yorumlarınızı Ve bana Eksiklerimi hatırlatırsanız Çok Mutlu olurum Teşekkür ederim iyi forumlar:)

tebrikler asıl karın kası budur öle zayıflıktan filan değil göğüsler güzel, ama bide arka kol çalışırsan kolun iriliği ortaya çıkar .... başarılar.

tebrikler asıl karın kası budur öle zayıflıktan filan değil göğüsler güzel, ama bide arka kol çalışırsan kolun iriliği ortaya çıkar .... başarılar.

Değerli yorumun için cok teşekkür ederim Aslında arka kol larım 'Bence İyi Vücut ile Orantılı Ama Sıkmadığım İçin Sanırım Pek Belli olmamış Beni Aydınlattığın için çok teşekkür ederim

Tebrikler güzel vücut , keşke sırt pozuda olsaydı
Aslında doruyu söylemek gerekirse 8 Ay boyunca ilk defa kendi fotoğrafımı Çekdim Gayet Tabi eksiklerim Var Poz olarak duruş olarak bunları en yakın zamanda dahada geliştirerek pozları buraya yüklüyecegim Yorumun için çok teşekkür ederim. ;)

kanat dedim ama şıklarda olsaydı oblique derdim.olmak istediğin form istediğin kilolar buysa bu bölgeler biraz eksik bence.ama genel olarak bakarsak bütün bölgelerin hacim olarak zayıf vücudunda yağ olmaması kas yapını öne çıkarmış sadece.ama 8 aylık çalışmayla 14 kilo alman ve bunun büyük çoğunluğunun da resimlerden anlaşıldığı kadarıyla kas kütlesi olması çok sistematik disiplinli bir çalışma yaptığını gösteriyor.53 kilo da bu spora başlayan biri için 8 ayda bu gelişim çok başarılı..vücudun hacim olarak eksik ama gelişimin çok etkileyici,tebrikler...

keşke kilo vermekte kilo almak kadar basit olsa :) (kilo problemim yok ama olanlar için dedim)
güzel vücut tebrikler.

Aslında Almakda benim açımdan o kadar kolay olmadı Çünkü 8 Ay uzun bi zaman Dilimi Bu 8 ay içinde ilk 4 ayım Çok zor ve ağır geçdi Bana kalırsa pek kolay deil kilo almak

ben süperr olmuşş
Değerli yorumun için teşekkür ederim

Güzel gelişim ama hep aynı pozları vermişsin :)
Spora başladığımdan beri Verdigim ilk poz lar bunlar Bu konuda eksiklerim oldugunu biliyorum ilerliyen zamanlarda Daha yeni ve detaylı bir şekilde koyucagım
Yorumun için çok teşekkürler

kanat dedim ama şıklarda olsaydı oblique derdim.olmak istediğin form istediğin kilolar buysa bu bölgeler biraz eksik bence.ama genel olarak bakarsak bütün bölgelerin hacim olarak zayıf vücudunda yağ olmaması kas yapını öne çıkarmış sadece.ama 8 aylık çalışmayla 14 kilo alman ve bunun büyük çoğunluğunun da resimlerden anlaşıldığı kadarıyla kas kütlesi olması çok sistematik disiplinli bir çalışma yaptığını gösteriyor.53 kilo da bu spora başlayan biri için 8 ayda bu gelişim çok başarılı..vücudun hacim olarak eksik ama gelişimin çok etkileyici,tebrikler...
Öncelikle Yorum için teşekkür ler Eksiklerimi bana hatırlatman çok hoşuma gitti
İstediğim Forum Tabiki bu deyil Daha da kas yapısı önde olan parçalanmış hoş duran bi vücut tercihim Hacim olarak Zayıf Oldugu konusunda aynı fikirde değilim aslında ama saygı duyuyorum 8 Ay Zarfında birgün eksik veya Fazla olmadı Asla yarıda kesmedim yapdığım sporu evet çok disiplinli bi şekilde ortalam 1.saat 15 dakika en fazla çalıştığım süre buydu fazlası hiç olmadı Yorum yapıp eksiklerimi görüp bana söyledigin için ayrıca teşekkür ederim

omuz başları trapezius ve kollar eksik gibi.ya orantılı bir gelişime benziyor ama dediğim bölgelere biraz daha ağırlık vermelisin.

7 zorunlu pozu verirsen vücudunu daha iyi görürüz ve daha iyi eleştiri yapabiliriz.sırtını görmüyoruz.

tebrikler çok güzel olmuş
tabi başka fotolarda olsa daha net konuşabilirdik

bu 8 ay boyunca uyguladıgın ıdmandı yemek listesiydi nasıldı bende senın kılondanım suanda ve baslamayı dusunuyorum kısmetse direk ilk ayda protein tozumu alıyım napıyım ? hocan sana nasıl birşey önerdi ?

bu 8 ay boyunca uyguladıgın ıdmandı yemek listesiydi nasıldı bende senın kılondanım suanda ve baslamayı dusunuyorum kısmetse direk ilk ayda protein tozumu alıyım napıyım ? hocan sana nasıl birşey önerdi ?

Öncelikle Değerli yorumun için teşekkür ederim Benim İzlediğim Yol ilk 4 Ay boyunca Hiç bir suplement ürünü (protein tozu,Glutamin,BCAA) Gibi şeyler yokdu
Sonraki 4 ay içerisinde 2 Kez protein tozu kullandım Yemek listem ise Gün içerisinde Mutlaka Ama Mutlaka altını çiziyorum Beyaz et kesinlikle Vardı Yemek programımda Ve çok ögün az yemek olarak devam ettim mesela 5 ögün yemek yerim ama az az bunlarda aşırıya kacmam Spor programına gelicek olursak
Beni Bi hoca çalıştırmadı kesinlikle Kendim çalışdım kendi vücudumu tanıdıkca program değiştirdim Ve sonuç bu oldu
Programım şöyle

Pazartesi Göğüs Kol
Salı Omuz Arka kol
Carşamba Kanat Arada Bacak
Perşembe Dinlenme
Cuma Tekrar Göğüs Kol
Cumartesi Omuz arka kol
Kanat haftada 1 kere . Diğer Leri 2 kez çalıştırdım

benim 5. ayım oldu bıraktım fakat seninki kadar iyi görünmüyor.bana 8 aydan fazla gibi geldi ama yine iyi vücut tebrik ederim.kilo almak için özellikle ne önerirsin.Birde bench press kaç basıyorsun?

benim 5. ayım oldu bıraktım fakat seninki kadar iyi görünmüyor.bana 8 aydan fazla gibi geldi ama yine iyi vücut tebrik ederim.kilo almak için özellikle ne önerirsin.Birde bench press kaç basıyorsun?

2011 in ekim ayının ilk günü başlamışdım yanlış hesaplamadıysam tam 8 ay kilo alma konusunu 1 üst yorumumda verdim ona bakarsanız iyi olur
Bench press de şuan yardımsız 72.5 yardımlı 80 kilo kadar basabiliyorum 80 in üstünü hiç dnemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı