Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ilhAn!

Üye
herkeze merhaba

yaşım 17 kilom 60 boy 1.76 öncelikle spora başlayalı 2 ay oldu .benim kilo alamama sorunum var ben amino asit ve protein tozu almayı düşünüyorum bunlar kilo artışı sağlarmı ayrıca boy uzamasını engellermi merak ediyorum bu yüzden bu ürünleri kullanmaya çekiniyorum.eğer kullanmamı önerirseniz hangi ürünleri önerirsiniz.son olarak haftada 4 gün için bana güzel bi program önerebilirmisiniz.

1 lıtre sut 30 gr
200 gr tavuk 50-60 gr
200 gr lor 30-40 gr
5 yumurta beyazı 15 gr

Proteın olarak bunları kullan..60 kıloda bırısı ıcın uygun mıktarda proteın almıs olursun..Gunluk 300 gr makarnayıda antrenmandan oncekı 3 ogune boldun mu bu asamada cok guzel bır beslenme programı olur..

1 lıtre sut 30 gr
200 gr tavuk 50-60 gr
200 gr lor 30-40 gr
5 yumurta beyazı 15 gr

Proteın olarak bunları kullan..60 kıloda bırısı ıcın uygun mıktarda proteın almıs olursun..Gunluk 300 gr makarnayıda antrenmandan oncekı 3 ogune boldun mu bu asamada cok guzel bır beslenme programı olur..

peki genede protein tozu aminoasit falan kullansam gelişimimi engellermi

Bu nasıl bir soru ya :S Adı üzerinde protein tozu neden gelişimini etkilesin ? Fakat doğal yollarla karşılayabiliyorsan protein oranını pek gerek yok. Ki 60 kilosun ve 2 aydır yapıyorsun şuan içsende içmesende aşırı bir fark etmez. Belli bir süre ve kiloya ulaşıncaya kadar doğal beslenerek bu işin üstesinden gelebilirsin.

Zaten toza o kadar para verıp gunde 1 scoop kullanacagına benım yazdıgım gıbı beslen proteinler gunde 6 lıraya mal olur heralde..
sut 1.5
tavuk 2
lor 1
yumurta 1.5..

supplement kullanmak için daha çok erken, sen doğal beslenmeye özen göster...

zaten doğal yollarla iyi beslenemedikten sonra supplemet kullansan da işe yaramaz... parana yazık olur...

protein tozu amino vs. supplementler ek besindir eğer günlük ihtiyacını karşılayamıyorsan onlara başvurursun senin kilon zaten düşük günlük ihtiyacın da dolayısıyla az o yüzden supplemente gerek yok umur arkadaşımızın verdiği listedekileri tüketmeye çalış çok güzel bi liste yapmış...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı