yaş 17 futbol kursuna gitmek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BiKey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BiKey

Üye
yaşım 17.
arkadaşlarımla halı sahada maç yaparken farkında olmadan çok sağlam koşular yaptığımı farkettim.
şuan yağ yakımı için bir beslenme ve çalışma programım var ancak fitness salonu yağ yakımı yapan biri için bildiğiniz gibi çok sıkıcı..
koşu yaparken, bisikletteyken, skywalkerda olmak üzere günde toplam 1 buçuk saat harcadığım oluyo ve bu süreci müzik dinleyerek atlatmaya çalışıyorum ama açıkca çok faydalı olduğunu söylemem can sıkıntısı konusunda.
ben de bu yağ yakımı sürecimi futbol oynarak geçirmek istiyorum ama futbol konusunda pek bi yeteneğim yok, sadece oyun zekam iyi ve futbolu gerçekten çok seviyorum.
3, 4 aylık bir süreçte bir kursa yazılabilir miyim? ya da amatör bir takımla antrenmanlara çıkabilir miyim? böyle ya da buna benzer birşey yapan oldu mu?

antremanlara çıkarsan senin için iyi olur ama sağlam antreman yapman lazım ayrıca 1 buçuk saat cardio yapmana gerek yok sabahları 45 dk yaparssan senin daha ideal olur çünkü 1 saatten sonra vücut kas yakmaya başlar

o halde tour de france a katılanların yanıp kül olması lazım.....günde ortalama 4-5 saat pedal çevirenlerin bacaklarının o kadar kalın ve kaslı olmaması lazım :D

sen onların kilolarına bakmadınmı kilosu 60 65 70 75 arası veya daha azdır sandığğın kadar o kadar kaslı değiller araştırısan öğrenirsin

lisanslı bir bisikletçi olarak bu sporda ne var ne yok yüzde 80 ini bilirim....bu yılki tour de france ı baştan sona izledim adamların bacakları gerçekten kaslı....saygılar

Back
Yukarı