• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahem

Üye
Arkadaşlar 2 senedir Wushu-Sanda(Çin savaş sanatı) yapıyorum düzenli bir spor hayatım var ama okul nedeniyle antrenmanlara gitmediğim oluyor.Hangi kas gruplarına önem vermeliyim şuan eksiklerim neler söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
keşke birde serbest bir yerini sıkmadan bir fotoğraf görebilseydik net bir yorum yapilabilirdi.Bu fotoğraflara göre en çok göze çarpan eksik görünen bölge göğüs

poz verirken sıkıcaksın zaten poz veriyosun sonuçta göğüs eksik göğüslerde olsaydı müsabık sporcu gibi vucudun olurdu bicepslerine hayran kaldım .d

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye-fotolari/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı