dosdum vucut gelıstırme yasının sınırı yok ben sonuna kadar spor yapmayı dusunerek basladım body vucudum hacım kazansın yeterlıydı benım ıcın bundan sonrasına boks devam etmeyı dusunuyorum
Ben bir yaş sınırı söylemedim zaten.Bu yaşa başlama yaşını 13 olarak gören biriyim.Devamıda istenildiği süreçte devam edilebilir.60 yaşı geçkin güzel vücuda sahip insanlar görüyoruz.
Yanlız senin görüşünde kazandığın hacim , 6 ay içerisinde belki daha kısa bir sürede boksta hacim kaybı yaşarsın.Önce body-sonra boks kazandığın hacim zaten boksta ilerdiğin süreçte kayıp olucak.Hedefin direk bokssa hiç durma bence boksa başla ve devamlılığı getir.Zaten vücut geliştirme sporunda çoğu kişi ülkemizde millik düşünmüyor.Yani boks yanı sıra kondisyon-vücut ağırlığı hareketleriyle güzel bir görünüm fit vücuda sahip olabilirsin..
bende saten boksda kondısyon apmayı planlıyorum sonucda boksdada hanter dambıl flan vardır buyuk ıhtımal hareketlerı bılıyorum sonuc olarak dambıllarla cogu ıhtıyacımı karsılıyabılcegımı sanıyorum.
İç göğüs problemi bende de var . Bu beni de bazen olumsuz etkiliyor . Ama açığı kapatmalıyım diyerek daha da istekle sarılmaya çalışıyorum .s.a arkaşlar yaklasık 1.5 senedır spor yapıyorum suan 1 sene ara verdım ara vermemın sebebıde ıc gogusun dolmaması belkıde bır kac hareket sporda yapmadıgım ıcındır bana vucudumla ılgılı tavsıyeler onerıler verırsenız cok sevınırım tecrubelı arkadaslardan destek ısdıyorum
Eki Görüntüle 23857
Eki Görüntüle 23858
Eki Görüntüle 23859
son resım gunceldir
İç göğüs problemi bende de var . Bu beni de bazen olumsuz etkiliyor . Ama açığı kapatmalıyım diyerek daha da istekle sarılmaya çalışıyorum .
Mantığın doğru ama antremanlar böyle olmuyor.Boks tarzı mücadele sporları gün içerisinde 3 antreman ve ilerleyişte artar bu.Sen boksta hız kazanırken , patlayıcı güç kazanırken hacime hiç bakmaman gerek..