ben baya araştırmıştım...erkeklik hormonlarını kötü yönde etkilediğinden biraz durakaldım...
evet 18 yaşından küçükler kullanamz...diye uyarısı var.
onbir in dediği doğru ...şok dökülme oluyormuş ancak bunu yaşayan birinden net olarak duymadan itibar etmem...
sana tek tavsiyem...kii yineliyorum yaş ile sıkıntısı va rürününü..neyse kullanacak biri için yazıyorum...
eğe rmaddi imkanınız varsa...sürekli yani her ay bana 50 tl koymaz her ay alır kullanırım gibi bir durum var ise kullanın gitsin...
ben doktora gittiğimde doktor ( bayandı) alın bölgenize dikat edin sürerken,alında bile çıkartabilir..yok artık demiştim gerçekmi diyosunuz deidğimde aynen öyle ,etkili bir ürün demişti..
neyse kısaca böyle..
ancakkkkkk...
ben bu forumda zaten konu açmıştım bu ürün ile ilgili...sanırım o konudan bir arkadaş bana özelden ulaştı ve saolsun baan bir karışım verdi...yaklaşık 2 ay oldu kullanıyorum, haftada 1 defa uyguluyosunuz...ve sanıyorum uzun süre kullanırım ,çünkü maliyeti ayda 10-15 tl bişey...
ben şu zaman içerisinde yararını görmedim desem yalan olur...en azından dökülme kesildi diyebilirim..belki dökülenler vardır illaki ama göze batacak kadar değil.
saygılar...