Yaş 15 kilo 50

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PeRTH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PeRTH

Üye
Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşıldıgı gibi 15 yaşında 50 kilo civarındayım bodye başlayalı 1 ay oldu. Ama ben bir ay olarak tam gitmedim yani bir gün antreman bir gün dinlenme olarak 1 aydan daha az bi süre olmuş oluyor.
Neyse bodye fit bi vücuda sahip olmak için gidiyorum .

Sizce 3 ay sonra 60 kilo ve güzel bir vücuda sahip olabilir miyim ?

Resimleri koycam ama tam net değil. Resimlere bakarak kendi şahsi görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Bu arada boyum 1.73 bodye başlamadan önce 1.70 gibiydi nedense birden 3 cm uzadım :)

Eklentiler

• Fotoğraf0049.jpg
    Fotoğraf0049.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 1.156
  • Fotoğraf0051.jpg
    Fotoğraf0051.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 1.339
  • Fotoğraf0048.jpg
    Fotoğraf0048.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 1.085
Yasin 15 ve zayifsin Bu Senin icin cok buyuk avantaj yag derdin yok kilo almak icin sakin yagli seyler yeme ( Insan yagsizda yasayamaz ) 20 yasina kadar cok iyi fit bir vucudun olur zaten suanda kaslarin cikmaya baslamis zayiflarda soyle bir sorun vardir gelisitigini anlamassin ama gelisirsin haftanin 4 gunu yeterde artar sana protein almana dikkat et yilma bende senin gibiydim

3 cm uzaman yasindan dolayi :D

Cevabınız için teşekkürler . :) Aynen şuan yağsız bi vücudum var bende hep et karb. olarak beslenmeye çalışıyorum . Boy olayınıda body boy kısaltır diyenler için yazdım :)

Kısaltır derken ben zaten halter altına falan girmiyorum biraz açarmısınız ?

Halter altina girmenle alakasi yok suanda girmiyorsun senin vucuda verdigin butun besinleri kemikleri degilde kaslarininin tazelenmesi icin kemik yerine diger bolgelerine gidecek. ve uzamayi durdurcak Benimde cok asiri bilgim yok arastirirsan senin icin daha iyi olur

Cevap için saol . Ama ben yaklaşık 1 aydır forumda dolaşıyorum hep araştırdım . Body boy kısaltmıyor . Eğer ergenlik te kilomuzun 15-20 kg fazlasını kaldırırsak bu bizim için risk oluştururmuş ama hafif ağırlıklarla 25-30 kg gibi sorun yaratmaz . Omur lara yukardan baskı yapmıyacak bütün hareketler boy için bi problem oluşturmaz ben hocama sormuştum .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:31 ----------

Evet başka düşüncesi olan yok mu ??

Kisaltir soyle bir etkisi olarak 10 cm alacagina 6 cm alirsin bu sekilde et karb ve protein
Bunlar doğru mu lütfen söyleyin arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyor :)

Halter altina girmenle alakasi yok suanda girmiyorsun senin vucuda verdigin butun besinleri kemikleri degilde kaslarininin tazelenmesi icin kemik yerine diger bolgelerine gidecek. ve uzamayi durdurcak Benimde cok asiri bilgim yok arastirirsan senin icin daha iyi olur

Çok mantıklı aslında aynısını annem de söylemişti o zaman fitness'i ben bırakırım boyumun uzaması yavaşlar ya da durursa emin misiniz? Tarihi bir karar vereceğim çünkü :)

Deniz68ruhu kendimden örnek vereyim sana . Ben fitness kategorisinde bu spru yapıyorum . Gideli 1 ay oldu ve tam 3 cm uzadım . Evet boy kısaltan hareketler var onlarda squat ve deadlif gibi hareketler zaten sen onları yapmıcaksın . Sdece böle 15-25 kg arasında dolaşıp fit bir vücuda sahip olcaksın . Ben işimi sağlama almak için antreman sonrası barfix çekiyorum ve asılıyorum barfixe benden söylemesi he b arada yaşın kaç ?

Yaşım bu 30 Mart'ta 14 olacak. Barfiks çekiyorum elbette antreman sonrası. Zaten ağırlıklarım 20 falan bile değil 3 kg sadece.. :) Bu etkilemez diye düşünüyorum. Ama en kısa zamanda 5 kg lık dumbell alacağım.

Arkadaslar Soyle diyecegim size Suanda Halter altina girmiyorsunuz neden cunku yenisiniz peki 1 sene sonra vucudunuz gelistiginde ne yapicaksiniz yanisi 16 yasinda adam dicekki artik bel calis ayak calis uzerinize altiginiz bu yukler sonrasi bence boy uzamasi kisalmasi o kadarda onemli degil en fazla alacaginiz boy cm yarisi durmus olur : ))

Ben 1.5 yıldır calısıyorum alt yapım oluştu , ev çalışmamla ,
1.93 boyum var 1.5 yıl once 1.85 dim :)
Yaş şuanda 16
Benim böyle bi derdim olmaz sanırsam 1.93 boy ideal bana göre ama hedefim 21 e kadar 2.00 olmak :))
he birde bodye baslamadan once 57 kiloydum,
1 1.5 yıl ıcınde 70-72 ulastm hala daha alıyorum şuan diyet uyguluyorum makarna,pilav vs. vs.
yulaf yemeye ağırlık vermeye basladm sonuçları görücez :))

Yani kesin bir sonuca varalım; hangi hareketler kesinlikle boyu durdurur, ne yaparsak boyu uzamasına yardımcı olur barfiks gibi. Forumdaki flexor hoca gibi bilgili kişiler yorum yaparsa sevinirim bir iki kişiyle tam emin olamıyorum . Diğerleri alınmasın ben de bilgili değilim.

Squat ve deadlif gibi hareketler boy kisaltir . Ama sen normal calisma yaparsan omurlara baski yapmiyacak sekilde senin icin bir sorun olmaz arkadasta dmis bodye gitmesine ragmen boyu uzais benim hocam boyunun uzamasi hem genetigine hemde yaptiigin hareketlere bagli dedi gerisini siz dusunn .

Aşırı bilgim yok diyorsunuz . Bence Bu konuda hiç bir bilginiz yok . Body nin boy kısatmadığı bı forumda onlarca kez tartışıldı . Boy kısaltma durumu varsa bile çok çok ağır kilolarla girilen squat vb omurgaya baskı yapan hareketler .

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyiniz

Evet kilomuzdan yaklış 15 kg fazla kaldırırsanız ergenlikte bu risk oluşturabilir.

Birde fotoğraftaki halimden değiştim biraz göğüsüm gelişti :D Kilo aldığım için biraz karın kasları gitti . :)

Kilo alınca karın kasların gidiyor ya :) Yine çıkar dimi çalışırsan? Eğer aldığın kilo yağ ile değilse tabi?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme
ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı