Abdullah Tomba
Üye
mini bruce Lee
65 kilo yardımsız basabiliyorsan gerçekten tebrkler
aslında çok abartılacak birşey yok diye düşünüyorum aynen bende 65kg basıyorum 4 ay kadar salonda antreman yaptım.ant lar 2 saati aşkındı düşün yani o kadar ciddiyetsiz yapıyordum beslenmede pek iyi değildi dinlenmem iyiydi.ben bile sonuç olarak arkadaştan 10 cm uzun olarak basıyorum o ağırlığı sanırım genetik olarak benche biraz yatkınlık söz konusu.güçlü olmak iyidir salonda çalışırken sen ufak tefek durursun ağır kaldırınca egon tatmin olur hırs gelir.benim çalıştığım salon üniversite kampüsü içinde olunca benden büyükler olurdu onlardan ağır kaldırınca çok gururlanırdım.şuanda evde çalışıyorum okullar açılınca salonda düzenli antreman yapıcam weightlifter65 kilo yardımsız basabiliyorsan gerçekten tebrkler
aslında çok abartılacak birşey yok diye düşünüyorum aynen bende 65kg basıyorum 4 ay kadar salonda antreman yaptım.ant lar 2 saati aşkındı düşün yani o kadar ciddiyetsiz yapıyordum beslenmede pek iyi değildi dinlenmem iyiydi.ben bile sonuç olarak arkadaştan 10 cm uzun olarak basıyorum o ağırlığı sanırım genetik olarak benche biraz yatkınlık söz konusu.güçlü olmak iyidir salonda çalışırken sen ufak tefek durursun ağır kaldırınca egon tatmin olur hırs gelir.benim çalıştığım salon üniversite kampüsü içinde olunca benden büyükler olurdu onlardan ağır kaldırınca çok gururlanırdım.şuanda evde çalışıyorum okullar açılınca salonda düzenli antreman yapıcam weightlifter
Çalışmaya aynen devam et sporu bırakırsan sonradan çok pişman olursun. BAŞARILAR