yaş 14 boy 1.81 32 cm kol (karında büyük fark)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
my.php

my.php

yaş 14 boy 1.80 kilo 68 kollar 32 1 ayda ki belirtiler karında bayağı var 6 cı ayımdayım...

tekrar ediyledim koydum gene gözükmüyor ya ??

Edit konuyu düzenleyemediğim için buraya yenileyip koydum
y1pNTmY8MkVhbpKKfR3qG0UESp8GMDq4N3XoVogZ_lq4qRMl71Sx4ygOfUxV2yU0IqRtMUSabjhM1o

Son düzenleme:
yaşın daha küçük. İlerlemen gereken yol var. Başarılı bir vücut seni bekliyor. Göğüs-sırt-omuz resmi fln göremiyorum, o yüzden ilerlemen gerekli diyorum.

teşekkürler yorumun için ama hevesim şimdiden başladı ömrüm boyunca natural çalışcam

serdar,
Genç yaşta başlamışsın tebrik ederim ancak herkesin de söylediği gibi daha alman gereken çok yol var. Bu arada karında büyük değişim demişsin, biz nereden anlayacağız ? Öncesi ve sonrası resimlerin bile yok. Bu arada resim koyarken kurallara uygun 7-8 poz koy tüm vücuduna yorum yapılsın. Böyle saçma sapan resimleri lütfen bir daha koyma, itici geliyor zaten.

Sana bir kaç tavsiye vereceğim umarım dikkat edersin:

1-) Boyunun uzamasının durmasını istemiyorsan uzun vadede asla yüksek ağırlık kullanma, yaşın dolayısıyla bunu önermiyorum. Kendi vücut ağırlığınla yapacağın egzersiz hareketlerine ağırlık ver ve asla maksimum gücünün %50sini hatta 40'ını bile geçen ağırlıklarda çalışma. Vücudun hala erişkin olmadığı her türlü antrenmana girmeyeceksin. Ancak kendi vücut ağırlığınla antrenman yapmanda hiçbir mahsur göremiyorum.

2-) Başarılı bir vücudu biraz daha uzun bir vadeye yayarak çalış, vücudun uzun sayılabileceğinden doldurmak daha güç olacaktır. Bu spor sabır sporu, keşke bende senin yaşlarındayken ciddi olarak başlayıp adamakıllı yapsaydım.

Forumu takip et ancak bilgileri okurken genç yaşını ve gelişiminin bitmediğini göz önünde bulundur ve sana zarar vermeyecek türde çalışmalara gir, aerobik çalışmalarıda ihmal etme bu arada. Koşu, ip atlama vb.

Kolay gelsin, azmedip bırakmazsan senden birşeyler olacağına inanıyorum.

biraz yol aldıktan sonra resim koyarsanız daha iyi olur daha yolun başındasın ama yaşın çok genç ilerde umarım istediğin vücuda sahip olursun başarılar sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı