• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Ben Sabah Okula Gitmeden Önce 50 Adet Akşam Yatmadan Önce 100 adet Mekik çekiyorum. Yemekten Sonra 1 Km Yürüyüş Ve 100 Metre Koşu yapıyorum Bol Bol Az Yağlı Az Tuzsuz Köy Tavuğu Tüketiyorum Kuru incir Tüketiyorum. Limonlu Çay Tüketiyorum. Her Sabah 2-3 Adet Haşlanmış Yumurta Tüketiyorum. Ama Mekik Çekince terlemek Şart Yoksa karın kası Zor Olur.

Bu Benim baklavalarım Yorumlarınızı Alıyım

Boy:1.60
Kilo:42

Eklentiler

• Fotoğraf0668.jpg
    Fotoğraf0668.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 1.950
  • Fotoğraf0670.jpg
    Fotoğraf0670.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 2.235
Son düzenleme:
şahan ın 5000 kadınla nasıl yattım gibi bir sikeci vardı oradaki tiplemeye benzettim ben seni. "yaz arkadaşım 5000 kadınla nasıl yattımm.." öncelikle sizin yaşınızda bilinen 2 şey birincisi baklava ikincisi oda yeni adonis. her kasın için ayrı başlık açmayı düşünmüyorsun umarım. o kasların ismi baklava değildir. abdominal kaslar demen doğrusu olacaktır. iyi sporlar.

Abdominal kasların var buda güzel birşey coğu cocukta olmaz yağsızsın bu çok iyi ilerde güzel iş cıkarırsın body konusunda seni kırmak istemem ama insan içinde ona zayıflık packi diyorlar

Amaç estetik yakalamaksa tek bölge ile olmaz(tek bölge fotoğraf var) yok kızlar abs lere hatsa ben abs cıkarcam diyosan çıkmış ;)

Abi Ben Kol kasıyla şuanlık ilgilenmiyorm İlerki zamanlarda Ağırlık çalışıcam Şimdi Gelişmem için Ağırlık çalışmamam lazm

Daha 13 yaşındasın kola,cips ve zararlı şeyler dışında herşeyi tüket yağlı yağsız tuzlu tuzsuz olsun...Bu arada mekik falan çekerek tek bölgeyi geliştirmeye çalışıyorsun.Sabah akşam mekik çekmene gerek yok.En fazla haftada 4 gün çalışman lazım sana 3 gün yeter artar bile.Kas çalışırken değil dinlenirken gelişir.Herneyse sayabileceğim daha çok hatan var.Sana tavsiyem git bi spora yazıl body'i kastetmiyorum.Yüzme olur, tekvando olur, boks olur vb..Ama en çok önereceğim yüzme.Başlayacağın sporlarda zaten alt yapını kurarsın.Dediğim gibi kendi kafandan veya kulaktan doğma yok efendim neymiş '' sabah öğle akşam 50 şınav 100 mekik '' inanma böyle şeylere..Eğer bi spora gidemem diyosan evde kendi ağırlığınla kuvvet antrenmanı yap.Forumda herşey var zaten.Buyur https://www.bodyforumtr.com/makaleler/antreman/kendi-agirliginla-kuvvet-kazan.html

Dediğim gibi çok yanlış yapıyorsun senin vücudunun herşeye ihtiyacı var beslenmeni hemen değiştir...Sebze,meyve,et... vb herşeyden tüket...Hadi BAŞARILAR.

Ben seni tebrik ediyorum, senin yaşında bilgisayar başından kalkmazdım, keşke spor yapsaydım diyorum şimdi.Böyle devam etmelisin.

abicim zaten yüzmeye Yazılmışım 1 yıldır Yüzmedeym ben + senin dediklerinin hepsi yanlış Ben günde 5 kere Yemek Yiyorum ama sadece Tavuğu az yağlı sevdiğim için öyle yapıyorm Her türlü Çinko demir Kalsiyum Tüm Vitaminleri alıyorum Fast food tüketmiyorm Eti Az yağlı sevdiğim içn Yazdm ben yağsız yemek yiyemem Yememde zaten

Son düzenleme:
seytuark senin yaş 13 boy 160
yüzüyorsunda çinko ve demir takviyenide alıyorsan kas yönünden gelişimi bilmem ama boy uzaması yönünden gelişimin güzel olucaktır.

Back
Yukarı