-Yaşıma göre boyum-

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar böyle bir site kurduğunuz ve yardımcı olduğunuz için teşekkürler öncelikle.
17 Yaşındayım 1.64 Boyunda 56.5 kiloyum,yaklaşık 2 aydır fitness'a gidiyorum,orda bana verilen hareketlerin yanında ek olarak barfix vs. yapmaya çalışıyorum,sıçrama hareketleri vs. yapıyorum boyumun uzaması için.
Boyumu uzatmanın bir yolu varmı? 1-2 yıla 1.70-72 Olsam rahatlıcam.
Bunun için neler yapabilirim?
Cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Yani yaşın 17 bundan sonra 6-7 cm uzamak biraz zor.Yani 164' sün 2-3 cm uzaya bilirsin belki.Benim düşüncem.

genetikle alakalı. 10 cm de uzarsın hiç te uzamayabilirsin. tavsiyem grow taller yapman, çok dalga geçilse de çevremdekilerden faydalı olduğunu öğrendim. hiç değilse 1-2 cm kazandırıyor ki bu da senin boylarındaki birisi için nimet. kendi denediğim bir şeydir, her gün 7dk barfikste asılı kalma ve ya haftada 30 dk olacak şekilde asılı durma. forumda geçiyordu zaten oradan öğrendim ben de.

Grow taller bende başlıycam işe yarıyo gerçekden gövdeyi uzatıyo.Haftada 4 günde yani body gittiğim günler barfikse asılı kalıyorum bi 5-10 dk İnş uzarız.Benimde amacım 3 cm uzamak.

bence değerlerin normal eğer yinede rahat etmediyse için al buur ;)

yeşil alana aldığım değerler senin değerlerin..ve en sonda yazan yerde normalsiniz diyor...hernekadar bu tarz şeylere inanmasamda çokta fazla yalan olduğpuda söylenemez..teknoloji varsa yararlanmak gerekli diyorum...

istersne siteye kendin girip bakabilirsin..

http://www.diyetform.com/default.asp?actions=idealkilohesaplama

vcttt.jpg

Grow taller (boy uzatma) egzersizlerine başla.7 haftada 3-4 cm uzamak mümkün bu egzersizler ile.forumda bu egzersizler yok maalesef ama salonda profesyonel hoca biliyorsa yardım alabilir veya neti biraz araştırabilirsin.bunu uzun bir süre yaptığını düşünürsek ve düzenli fitness ile de boyun 1.75 rahat bulur çünkü yaşın daha 17 uzayacaksın 20-21 yaşına kadar :)

yalnız demircan 256 verdiğin linke göre benim yağsız kas kütlem 59, ideal kilom da 69 diyor ben o kilolarda olsam ipince kalırım vallahi :D
konuyla ilgili de bir kaç sözüm olsun, grow taller mantıken açma germe, esnetme hareketleridir. bunları he gün yaklaşık 20-30 dk yapmak hem alt sırt-bel bölgesi için, hem hamstringler için faydalı olacaktır. bir de hareketleri belirtilen tekrar süresi içinde tamamlamaya çalış. 4-8 diyorsa 2 sn ve ya 10 sn yapma.

yalnız demircan 256 verdiğin linke göre benim yağsız kas kütlem 59, ideal kilom da 69 diyor ben o kilolarda olsam ipince kalırım vallahi :D
konuyla ilgili de bir kaç sözüm olsun, grow taller mantıken açma germe, esnetme hareketleridir. bunları he gün yaklaşık 20-30 dk yapmak hem alt sırt-bel bölgesi için, hem hamstringler için faydalı olacaktır. bir de hareketleri belirtilen tekrar süresi içinde tamamlamaya çalış. 4-8 diyorsa 2 sn ve ya 10 sn yapma.

Kardeşi mboşuna yazmadım dimi bunu :D

hernekadar bu tarz şeylere inanmasamda

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri: boy uzatma

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı