şimdi antrenman sistemini anlatırsan daha iyi bilgi verirler tecrübeli arkadaşlarımız ben kendi bildiğim kadarıyla anlatıyım çok bilmiyorum bende ama her antrenman biceps çalışma ayrıca beslenme çok yanlış antrenmanda su içilir sade beslenmen bana göre yetersiz günlük ihtiyacını karşılayamazsın onun yerine sabah 4 yumurta beyazı 1 tam50 gr yulaf ezmesi 300 ml az yağlı süt
öğün arası 1 tabak salata ayçiçek yağı koyma yağ koyacaksan belli bir miktar zeytin yağı koy 250 gr tavuk göğsü veya 200 gr öğlen ise 250 gr pilav veya makarna antrenmanı kaçta yapıyorsun bilmiyorum ama 6 da gitçek gibi yazıyorum gene öğleden sonra yani antrenmana 2 saat varken 250 gr pilav tavuklu olursa daha iyi olur antrenman sonrası protein tozu kullanmıyorsun anladığım kadarıyla antrenman sonrası 250 gr tavuk göğsü pilav gece yatmadan önce ise 4 yumurta beyazı 1 tam 300 ml süt iç 200 gr lor peyniri yersen bence daha iyi olur ama antrenman sonrasına protein tozu kullanırsan daha iyi olur whey protein hızlı sindirilmesinden dolayı kas yıkımı yaşamassın et katı bir madde olduğu için sindirilmesi daha uzun sürer gece yatmadan önce süt yoğurt peynir ürünleri tüket kazein protein grubuna girer gece uyurken vücut protein alamadıgı için bu devrede kazein proteini yani gece yatmadan önce en ideal zamandır