Swimmerboy
Üye
Öncelikle selamlar,5 sene yüzme takımında yüzdüm antrenörüm ağırlık çalışmamı söylemişti bende bi salona kayıt oldum ve yaklaşık 5 aydır vücut geliştirme yapıyorum yüzmeyi malesef bırakmak zorunda kaldım ( özel nedenlerden ötürü) hayatım boyunca asla kilolu olmadım fakat hep biraz göbeğim vardı bu spora başlamadan önce 80 bel çevrem vardı şuan bel çevrem 83 ve kendimi serbest bıraktığım zaman göbek gibi duruyor ama sıktığım zaman karın kaslarım gözüküyor bende 1 ay önce yağ yakmak ve göbekten biraz kurtulmak için low carb diyeti uyguladım günlük 150 gram protein,90 gram karbonhidrat aldım ve 69 kilodan 65 kiloya düştüm (3 haftada) ancak vücut ölçülerimde azalmalar oldu etrafımdaki herkes çok küçüldüğümü söyledi,antrenmanlarımı maksimum yapabildiğim ağırlıkla çalıştım,antrenman sonrası ısolate whey protein içtim fakat ne bel çevrem azaldı ne bişey sadece ölçülerim küçüldü sizlere sorum şu
Bel ölçümü küçülmeden nasıl azaltabilirim ?
Şuanki ölçülerim;
Boy:170 cm
Kilo:66
Bel:83
Kol:35
Göğüs:98
Omuz:117
Low carb öncesi ölçülerim;
Kilo:69
Kol:36
Göğüs:100
Omuz:121 cm
Forumda 1 aydır okumadığım yazı kalmadı fakat net bi cevaba ulaşamadım cevap verirseniz çok memnun kalırım
Bel ölçümü küçülmeden nasıl azaltabilirim ?
Şuanki ölçülerim;
Kilo:66
Kol:35
Göğüs:98
Omuz:117
Low carb öncesi ölçülerim;
Kilo:69
Kol:36
Göğüs:100
Omuz:121 cm
Forumda 1 aydır okumadığım yazı kalmadı fakat net bi cevaba ulaşamadım cevap verirseniz çok memnun kalırım