Yağ yakma - Boy uzaması - Koşu bandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan francis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 15 yaşındayım ve boyum yaşıtlarıma göre kısa kalıyor. Biraz kiloluyum, boyumu uzatmak için ilk başta kilo vermek istiyorum. Bunuda koşu bandı ile yapmak istiyorum. Ancak araştırmalarıma göre koşu bantları eklemlere baskı yapıyormuş. Eklemlere baskı boy uzamasını engellermi? Yeni sistem koşu bantlarında reflex sistem diye birşey var, eklemlere baskı yapmıyor deniliyor. Eğer eklemlere baskı boyu kısaltıyorsa bu sistemli bantlardan almam bir işe yararmı?

Ayrıca boyumu uzatmak için tavsiyelerinizi bekliyorum...:o

koşu bandında koşmaktan başka yaptığın bir şey yok ki eğer eklemlere baskı yapıyorsa o zaman her koşan kişinin boyu kısa kalır ki bu da mümkün değil... ayrıca benimde boyum kısa bol bol basket oyna eminim iişe yarıycaktır...

koşu bandında koşmaktan başka yaptığın bir şey yok ki eğer eklemlere baskı yapıyorsa o zaman her koşan kişinin boyu kısa kalır ki bu da mümkün değil... ayrıca benimde boyum kısa bol bol basket oyna eminim iişe yarıycaktır...

Saol.. benım sormak ıstediğim öncelikli olarak şu. Her yerde eklemlere baskı yapılınca boy kısa kalıyor deniliyor. Koşu bandının kataloğundada yeni cıkan reflex system eklemlere baskı yapmaz diyor. İşte bu kafamı karıştırdı.

öncelikle herkese merhaba kpşu bandının boyu kısaltması gibi bir olay olmaz ha beton üzerinde kendin koşmuşsun hada koşu bandında
koşu bandı eklemlerini baskı yapıyorsa bildigimizi betondada koşunca aynısını yapacaktır..
bide bu basketball la ilgili bir şey söylemek istiyorum üniversite öğrencisiyim. bir hocamız bize bire konu anlatırken böyle bir konu açıldı basket boy uzatır diye .. adamın cevabı şu olmuştu..

"Basket boy uzatmaz. uzun boylular basket oynar.." buda ayrı bi tez ayrı bir görüş tabi :D

"Basket boy uzatmaz. uzun boylular basket oynar.."

Çok doğru.Boy uzaması genetiktir ve beslenmeye bağlıdır.Senin genlerde yoksa istersen sabah akşam oyna,fayda vermez.Beslenme olarak ta günlük ihtiyacın kadar kalsiyum alman şart bu yaşlarda...

Koşu bandı boyun uzamasını engellemez.Ha korkuyorsan,Boş bi arsada koş veya koşabileceğin bir yerde..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı