yağ yakimi ve antrenman gunleri

Arkadaşlar merhaba hocam bana p.tesi gogus çarşamba sırt cuma omuz programı yazdı ama aynı günler herkesin programı olduğu için aletlerde bana sıra gelmiyor ben bu günlerin yerini değiştirsem yani p.tesi omuz çarşamba sırt gibi yapsam aynı verimi alır mıyım birde şu içmeden yağ yakımı gerçekleşmez mi son 1 ayim kaldı uyeelikte sizce en verimli nasıl yağ yakımı olur cevaplarsaniz sevinirim
 
siranin bir onemi yok. onemli olan kaslara uyguladigin stres, hacim ve yogunluk. bol bol su ic, susuzluk hissetmemelisn. yag yakimi icin tek kural kalori acigi olusturman. tavsiyem programini degistir, tum vucudunu kapsayan hareketler yap. 5x5 bench press, squat, deadlift gibi, haftanin uc gunu.
spor salonlarindaki hocalar ilgisiz olabiliyor, gecen hafta gozumle gordum, adamin biri squati yanlis yapiyordu, ayaklari yere tam olarak basmiyordu, hoca adamin yanina geldi ve iyi yapiyorsun deyip telefonla konusmaya gitti. youtube dan hareketlerin nasil yapildigini gosteren videolar izle. kendini video ya cekip gozlemle. anca bu sekilde duzgun formu bulursun.
 
Bölgelerin çalışma sıralarının çok bir önemi yok 1 gün off yeterli olacaktır toparlanmaya. Su konusunda ise su metabolizmanı hareketlendirecektir ve bir çok + özelliği daha var son 1 ayın kaldıysa suyu es geçme derim. Ayrıca son 1 ay kalma nedir. Bir ay sonra bırakacaksan şimdiden bırak derim.
 
Sagolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için yok dostum birakmicam evde devam etcm de salon da 1 ay kaldı üyelik sonra evde devam edicem
 
Bel kısmındaki yağlar çok tüm vücut yağ yakımı için protein ağırlıklı beslenme artı ağırlık sonrası hiit dusunuyorum sizce başarabilir miyim. Bu vücut düzelir mi :)
 

Eklentiler

  • downloadfile.jpeg
    downloadfile.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 523
Sağol dostum onu biliyorum da kaskaybi olmaması için protein lazım yanlız ben iyi beslenemiyorum oagirlik sonrası hiit yapıyorum kas kaybı olur mu yağ yakımı yerine
 
Back
Yukarı