Yağ yakarken koşmak gerekir mi ?

merhaba ben 15 yaşındayım boyum 1.74 kilo 78 yaklaşık 4 aydır spor salonunda body ile uğraşıyorum. kilom body'e başlarken 73 civarıydı fakat 4 ayda kilo aldım ve aldığım kilo yüzümede yansımaya başladı vücut hacim kazandığı için kilo almak normal deniliyo fakat böyle pek iyi hissetmediğim için 1-2 haftadır multipower yağ yakıcı kullanmaya başladım. sizce ne yapmalıyım koşup yağ yakıcı almaya devam mı ediyim yoksa body programıyla dahada ilerlemeye mi bakıyım .

vücut ölçülerimi'de ekliyim belki yorumlarken daha net fikirler verebilirsiniz

omuz: 118
ön kol: 35
göğüs:98
bel:86

u8thq.jpg

vücut iyi ekmek şeker tuz azalt bol su iç bol bol koş kardeş yağ yakıcı alma bence programa devam et

selam öncelikle yapılacak şey basit yag yakıcıya ihtiyacın olmadıgı aşikar senin agırlık çalışması ve agırlık çalışmasının sonrasında yer hareketi ve mekik bu kadar basit 30ortalamayla yaparsan 2-3ay içinde belirgin hatlara kavuşabilirsin

sabit tempoda uzun süre koşmak yerine kisa ama etkili hızını artırıp azaltarak hiit kardiyo yapmani tavsiye ederim

beslenmeye dikkat et koşmakta iyi yağ yaktırır . ama çok fazla koşma kasları yakmak istemeyiz.

Back
Yukarı