yağ yakamıyorum

merhaba bi sorum vardı ne yapsam kaç aydır yağ yakamıyorum kilom sabit bi 79a iniyo bi 81 eç ıkıyo günde 1900 kalori alıyorum 80 kiloyum boyum 1.85 yaşım 16 karbonhidratıda 100ü geçirtmiyorum neyde sıkıntı var çözemedim karbonhidratı dahadamı düşürmem lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Snein kilo vermek yerine alman lazım.
Şok diyet yap
Sabah 1 muz ve bardak sür
Öğlen aynısı
Akşam aynısı

sakinnn ac kalma sekerin düşer bu da sekeri veya ekmegi yani karbonhidrati daha da cok yemeni saglar ogunlerinin miktarini azalt sayisini çoğalt. Sabahlari yulafli melemen yap yarim avokado ye yaninda tuket ayni anda . C vitamini iceren meyve ile arti protein tuketir isen yag yakma ve göbek eritme etkili olur. Her Sabah ac karnına limonlu su ic bu sudan aldigin degeri arttırır BU sayede daha hizli kilo verirsin limonlu zencefil ve tarcinli yeşilçay iç. Yanında 12. Adet Findik veya badem veya 2 3 ceviz ye oglen protein li bir salata. Ye veya sebze 2 dilim tahilli ekmek yogurt ye. Öğlen protein yersen karbonhidrat tüketiminde sorun olmaz ama akşamları protein ile karbonhidrat alma. Ayrıca Akşamları eğer öğlen protein alirsan , sebze ağırlıklı ye yanında yoğurt ve 2 dilim ekmek olsun.Öğlen ile akşam arasına ara ogun yap 1 yesil elna ve yogurt veya süt (yarım yağlı) ye böylece elmadaki şeker kana yogurt veya sut tükettiğin için kana geç karışacak ve seni ciddi tok tutacak. Antremanlardan önce yeşilçay ve sade kahve tuket (ustuste) bu enerjini tavann yapar sonuca sende inanamiyacaksin. Spor yapacağın günlerde yağ yakıcı öğunlerin olsun metabolizma hizlandiran corba ic mesela yada yogurt cay kasiginin ucu ile zencefil zerdecal cay kasigi keten tohumu ve tarcin koy karistir ye aksam yatarken de 1 bardak light süt iç bu senin yine acikmani önler. Masaya yada oğunlere diyeyim aç karnina oturma bolll su ic susamayi bekleme su icmek icin. Bir de ogun sirasinda su icme ogunden hemen sonra du icme ogunden once hep 2 buyuk bardak su ic

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Back
Yukarı