yağ yakım kürü olarak nasıl yapmalıyım çelişki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan puli19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

puli19

Üye
Merhaba
Adminler konumu kapatmassanız sevinirim çünkü forumda araştırdıkça kafam dahada karışıyo forumdan bakıyorum ama dahada çelişkideyim
yağ yakımı için kür olarak ne yapsam Cafergot Taurin efedrin DOLVIRAN ventolin metformin zaditen bıtıron tıromel clenbuterol .... offf ne yapiyim nasıl yapiyim aspirin kafein falan nasıl bir kür kullaniyim bana bi yardımcı olun hani öldürücek boyutlarda kürde olmasından korkuyorum :confused: yoksa cla l carnitine mi kullansam ama cla L carnitinede baya pahalıya geliyo yapıcağım kürün o kadarda pahalı olmamalı hepinizden tecrübelerinize göre cevaplar bekliyorum.

DNP pdg2a t3 t4 neden yazmamoşsınhyper_

DNP pdg2a t3 t4 neden yazmamoşsınhyper_
evet hogan onları unutmuş ama birşeyi daha unutmuş oda kendini bir yerden atması...

yazdığın ilaç isimleri öyle basite indirgenecek ilaçlar değil daha yaşın 16 sen bu sene bu ürünleri kullanırsan seneye yaşarsan neler kullanırsın bilmem artık.

bence yağ yakmak istiyorsan herkes söylüyor ama ben birdaha söyleyeceğim
beselnmene ve cardio yu düzğün yap yeter daha 16 yaşındasın ilaç kulanma demiyorum ama çok erken diyorum...

efedrın ventolın t3 t4..bunları kesınlıkle kullanma yasın daha cok kucuk hormonlarnla oynama efedrın ventolın kalp rıtım sorunu yapabılır..en guzelı calıs calıs..dıet yedıklerıne dıkkat et..bu saydıklarını dıyet yapmadan kullansanda kılo veremezssın sen dıyete bu gunden basla

evet teşekkür ederim çok iyi yazmışsınızda diet yapıyorum cardiyoda yapıyorum ama zayıflayamıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:44 ----------

bende tabikide zararsız bi şekilde zayıflamayı daha çok isterdim ama olmuyo benim bu konuyu açmamın sebebi zararı en aza indirip bir kür hazırlamak

ne zamandır dıyet ve kardıo yapıyorsun..eger duzenlı yapıyorsan ve hala veremıyorsan bı yerde yanlıs yapıyorsun boy ve kılonu ant.dıyet ıstemıını yaz yada forumu arastır..dıyet kardıyo.calısmanın yanında en onemlı sey arstır..

eger diet ve cardioyla hala zayıflayamadıgını sölüyorsan bir endro. uzmanına görünüp test yaptır hormonal bir bozuklugun olup olmadıgını ögren eger hersey yolundaysa o zaman birseyleri yanlıs yapıyorsun demektir bu beslenme olabilir
dedigin ilaclar öyle hafife alıncak ilaclar degil üstelik yasın da 16 daha bu yasta bütün dengelerini bozabilirsin 16 yas metobolizma icin zirvede oldugu yaslardandır ben bu yasta 46 kilo verdiysem sen hayli hayli verirsin girme böyle kür olaylarına evet zayıflarsın ama saglından da olursun

doktora gittim kan tahlili fln yaptırdım bütün hormonlar normal çalışıyo dedi hiç bir sıkıntı yok dedi:confused:

iste bu güzel haber senin icin o zaman beslenmeni gözden gecir yanlıs birseyler varmı diye buraya yazarsan yardımcı oluruz cardio diet ve antrenmanlarını gözden gecir cünkü yasın kücük ve vermemen mümkün degil

Back
Yukarı