çörekotu
Üye
Selamlar.
Yaklaşık 20 gündür valide hanımın hastalığı sebebiyle ne yediğimi ne içtiğimi tartmadan, önüme geleni yedim. Şimdi valide hanım daha iyi, ben de tekrar yağ yakmaya başlayacağım.
Yılların birikimi üzerimde olduğu için acele etmeden, bıkmadan bu işi yapmaya çalışacağım.
173 cm boy, 71 kg kilom var lakin; belde, göğüste ve basenlerde çok yağlanma var. Yolum uzun.
Beslenme programım 3 öğün üzerinden gidecek:
Sabah:
- 3 yumurtayla yapılmış, baharatlı ve yereyağlı omlet
- 1 domates, 1 salatalık, birkaç dal roka ve yarım soğanla hazırlanmış salata, üstüne 2 kaşık zeytinyağı
- 2 dilim tuzsuz beyaz peynir
- 1 fincan yeşil çay
Öğlen:
- 20 gram ay çekirdeği
- 10 adet fındık
- 6 adet yer fıstığı
- 1 kase yoğurt
- Yarım soğan, sarımsak, birkaç dal maydonoz ve dereotu, birkaç dal brokoli ile hazırlanmış salata, üzerine 2 kaşık zeytinyağı (Bu akşama da kayabilir)
-Akşama kadar 1 fincan kahve
Akşam:
- 4, 5 parça dana eti, tereyağı ya da zeytinyağıyla pişirilmiş
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 tane kırmızı, 1 tane yeşil biber
- 3 çay bardağı yeşil çay, limonlu
Böylece günlük beslenmemin %71'i yağ, %20'si protein, %9'u da karblardan oluşacak. Aldığım kalori ile günlük ihtiyacım arasında yaklaşık 1000 kcal olacak.
Body buildingle şu ara işim yok. Örneğin yarın yaklaşık 2,5 saatlik bir yürüme yolum var ve her gün çıkıp en az 1 saat yürümeyi düşünüyorum.
Gelişmeleri yazacağım, haydi hayırlısı.
Yaklaşık 20 gündür valide hanımın hastalığı sebebiyle ne yediğimi ne içtiğimi tartmadan, önüme geleni yedim. Şimdi valide hanım daha iyi, ben de tekrar yağ yakmaya başlayacağım.
Yılların birikimi üzerimde olduğu için acele etmeden, bıkmadan bu işi yapmaya çalışacağım.
173 cm boy, 71 kg kilom var lakin; belde, göğüste ve basenlerde çok yağlanma var. Yolum uzun.
Beslenme programım 3 öğün üzerinden gidecek:
Sabah:
- 3 yumurtayla yapılmış, baharatlı ve yereyağlı omlet
- 1 domates, 1 salatalık, birkaç dal roka ve yarım soğanla hazırlanmış salata, üstüne 2 kaşık zeytinyağı
- 2 dilim tuzsuz beyaz peynir
- 1 fincan yeşil çay
Öğlen:
- 20 gram ay çekirdeği
- 10 adet fındık
- 6 adet yer fıstığı
- 1 kase yoğurt
- Yarım soğan, sarımsak, birkaç dal maydonoz ve dereotu, birkaç dal brokoli ile hazırlanmış salata, üzerine 2 kaşık zeytinyağı (Bu akşama da kayabilir)
-Akşama kadar 1 fincan kahve
Akşam:
- 4, 5 parça dana eti, tereyağı ya da zeytinyağıyla pişirilmiş
- 1 tane haşlanmış yumurta
- 1 tane kırmızı, 1 tane yeşil biber
- 3 çay bardağı yeşil çay, limonlu
Böylece günlük beslenmemin %71'i yağ, %20'si protein, %9'u da karblardan oluşacak. Aldığım kalori ile günlük ihtiyacım arasında yaklaşık 1000 kcal olacak.
Body buildingle şu ara işim yok. Örneğin yarın yaklaşık 2,5 saatlik bir yürüme yolum var ve her gün çıkıp en az 1 saat yürümeyi düşünüyorum.
Gelişmeleri yazacağım, haydi hayırlısı.