Yağ yakımım ve beslenmem tavsiye!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hasim301

Üye
ben besyoya hazrlanıyorum haftada 3 gün koşu ağırlıklı ve sonra mide çalışması yapıyrz ağır şekilde ve haftada 2 günde fitness var bacak gögus ve ben 30-35 dk koşu şeklinde yapıyorum şuan 70 kiloyum boy 1,71 gögüs ve göbek yağlı 78 kiloydum vermem gereken bi 6 kilo kaldı ama hala cok yaglı gögüs ve göbek beslenmem şu şekilde sabah : 100 gram lor yanında domates öğlen:balık veya tavuk 150 gram egerki oglen fitnes varsa 26 gram protein bulunan 0 carb 0 yağ olan protein tozumdan içiyorum akşamsa:genellıkle salata veya çorba bazen hiç yemedığım oluyor aralarda bazen 5-10 arası badem veya fıstık yiyorum ne eklemeliyim kaloriyi az aldığımın farkındayım sanki az alırsam daha iyi kilo verim die düşünce var bu arada yaş 19

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yag-yakimi-gunlugu/hasim301-geri-donusss-gunlugum-71205.html
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı