Yağ Yakımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhaba forumunuza yeni katıldım ve aklıma takılan bir kaç soru var onları size sormak istiyorum

1-) Ben 76 kilo 1.72 boyunda 15 yaşındayım kickbox yapıyorum ve maçlara çıkmam için 55-60 kg olmam lazım bunun için yağ yakıcı kullansam sorun olurmu yaşımdan dolayı?

2-) Ben kol ve karın kasım daha çabuk gelişmesi için hangi ilacı kullanmalıyım yaşımdan dolayı sorun olurmu şimdiden saolun

1- yaşın daha genç..yağ yakıcıların tabik iyararı vardır..ancaaak ; sıkı diyet,sıkı cardio yapmadan o para vererek alacağın yağ yakıcının etkisi polmayacaktır...bir bakıma psikolojik etkisi vardır...yararı yoktur demiyorum..ancak en önemli 2 etken zaten diyet ve cardio dur..bence şu zaman da alma..düzenli diyet ve carido nuı yap...

2-daha çabuk gelişmesi içi,n tabiki kullanılması gereken suplementler vardır..ancak...

sen düzenli diman,düzenli, beslenme ve düzenli dinlenmeyi ayarlarsan bahsettiğin ilaçlar son sırada yarar sağlayacaktır...ilk saydığım şeyleri yapmaz isen zaten ilaç dediğin( aslında ilaç değildir,besin takviyeleridir) şeyleri kullanırsan zaten sana yara sağlamayacaktır...

sonuç olarak...yaşın daha genç...düzenli idman,düzenli cardio,düzenli beslenme ve son olarak dinlenme...

bunları yeterli şekild eyap sen gelişmeyi göreceksin...ama unutmadan..BU SPOR AZİM VE SABIR İŞİDİR...HEMEN ERKEN ZAMANDA BİŞEYLER BEKLEMEMEK LAZIM...

ben bu yaşta yağ yakıcı kullanmanı istemem bu yüzdende önermiyorum kişisel fikrim bu yönden bu yaşta o kiloya eğer düzenli çalışırsan zaten hızlı bir şekilde verirsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı