yağ yakımı

pazartesi:sırt,pazu,önkol
salı:45 dk cardio
çarşamba:göğüs,omuz ,arkakol
perşembe:45 dk cardio
cuma:bacak,karın
cumartesi,1 saaat basketbol
pazar:45 dk cardio

arkadaşlar hedefim yağ yakımı bu programı gerçekten
güvendiğim bir arkadaşımdan aldım acaba bu programa göre
nasıl beslenmeliyim,neleri yememeliyim,günlük protein
alımı nasıl olmalı,günlük karbonhidrat alımı nasıl olmalı
abi bir yardımcı olursan sevinirim
boy:182
kilo:76
yağ oranı:%25

Vücut tiplerimiz benziyo galiba şu anda benimde boy 177 kilo 73 yağ oranı %25 beslenme konusunda pek bişey diyemiyeceğim. Forumu biraz araştırırsan bulabilirsin. Ama programın güzel. Kilo vermek için uygun

pazartesi:sırt,pazu,önkol
salı:45 dk cardio
çarşamba:göğüs,omuz ,arkakol
perşembe:45 dk cardio
cuma:bacak,karın
cumartesi,1 saaat basketbol
pazar:45 dk cardio

arkadaşlar hedefim yağ yakımı bu programı gerçekten
güvendiğim bir arkadaşımdan aldım acaba bu programa göre
nasıl beslenmeliyim,neleri yememeliyim,günlük protein
alımı nasıl olmalı,günlük karbonhidrat alımı nasıl olmalı
abi bir yardımcı olursan sevinirim
boy:182
kilo:76
yağ oranı:%25

bana programın cok hos gelmedı gagkoo89
omuz,biceps bi gun,,,gögus,triceps dier gun bacak la sırtı da bigun yapsan daa ıı olur gıbı tabı tercıh senın..karını da hergun yapsan daha yararlı olur...

yemek olarak da tavuk(haslama),pilav(tuzsuz veya cok az tuz),yumurta beyazı,meyve,sebze..fazla yaglı yeme alkolden uzak dur,az seker al,ogun atlama en az 3 ogun ye(5 de olabılır)sık sık ama kararında..su an nasıl beslendıgını tam olarak bılmıorum ama en onemlısı beslenmeyıı rayına oturtmak yoksa ısteddın kadr cardio yap cok verim alamazsın

arkadaşım bence kardiyoya ağırlık ver tahminen bel ölçün 100-110 cm dir. %25 yağ oranı çok ve potansiyel tehlikesi var...sana tavsiyem hergün 45 dk lık kardiyo yap yada zaman ayırabilirsen çok tekrarlı ağırlık çalışmasını süper set formuyla yap...Ağırlık programı yaptığından farklı olmasada olur program uygun...

başarılar

Back
Yukarı