Yağ Yakımı ve Yağ Yakıcılar Konusunda

1.90 boyunda 88 kiloyum, 4 ay a yakn süredir bb yapıyorum, vücudumda yağlanma var özellikle gögs bölgemde (gögslermn üst kısımları iyi ama altlar sarkık duruyor) bu ay kardiyoya başladım ve yağ yakıcı kullanmayı düşünüyorum, vücudum cok kotu degl kollarım, karın v.s ama daha sıkı olmak ve kasların belirgn olması içn kardiyoya basladım sizce hangi yağ yakıcıyı kullanmalıyım yani bb yapan biri için en uygun yağ yakıcı hangisidir ayrıca 3 gündür whey kullanmaya basladım yardımcı olursanız sevinirm.

L-Carnitin deneyebilirsin.

Kilo verme durduktan sonra yağ yakıcıları kullanmak mantıklı.

Daha etkili bir yağ yakımı arıyorsan ve kalp ile ilgili sorunların yoksa termojenik yağ yakıcıları deneyebilirsin, Muscletech hydroxycut, Usplabs Oxyelite, Animal Cuts gibi. Fakat malum, bu ürünler daha pahalı.

Araştırdığın zaman uygun fiyatlı termojenikleri de deneyebilirsin ama amaç burda hem fiyat hem de alınan etki.

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar, whey kullandıgım içn spor salonundaki hocam yag yakıcı kullanmamamı tavsiye etti, daha sonra sizin de söyledignz gibi kilo vermede durma olursa kullanıcam tekrar teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar,

yağ yakıcılar hakkında bir şey sormak istiyorum. Dünyada bu kadar obez insan var ve yüzlerce ilaç şirketi. Bir ilacı piyasaya sürme maliyeti en az 2 milyar dollar ve 10-15 senelik bir süreç.

Sizce yukarıda bahsi geçen ' ilaçların' her hangi bir tanesi gerçekten yağ yaksa...?

İnanın o zaman burda hangi ilaç tağ yakıyor diye bir konu açılmazdı, çünkü o ilaç dünyanın en ünlü ilacı olurdu.

Paranızı boşuna harcamayın...

Selamlar

El Diablo

yağ yakmak ile kilo vermeyi karıştırıyor olmayasın
Obez insanların sorunu yağdan çok kilo

espri yaptın sanırım :)
yağ insana ne kazandırır kilo olmasın sakıın
obez diye tanımladıgın insanlar sacma salak yağlarla bezeli fast food'ları
basit şekerleri ve dandik karbonhidratları yemeselerdi bu durumda olmazlardı sanırım.

zeyinyağı tereyağı-komplex karbonhdirat-protein ile beslenen obez görmedim ben.

onları yemeyen insanlar kg almıyor mu diyorsun yani oktayd :)

yağ yakmakla kilo vermek farklı şeyler evet,espri filan yapmıyorum yani,tabiki Obezler yağlı bir vücuda sahipler ama kilo verdiklerinde istekdikleri inceliğe kavuşucaklarmı yağlarıda yakmadan

zayıflama hapı - yağ yakıcı diye ayrı ayrı tabletler satılıyor en basitinden piyasada

yağ eşittir kilodur degil mi ?
obez bir insanı obez yapan yağları degil midir ?
obez bir insan yaglarında kurtulduktan sonra obez profiline uyar mı sizce ?

Merhaba arkadaşlar,

yağ yakıcılar hakkında bir şey sormak istiyorum. Dünyada bu kadar obez insan var ve yüzlerce ilaç şirketi. Bir ilacı piyasaya sürme maliyeti en az 2 milyar dollar ve 10-15 senelik bir süreç.

Sizce yukarıda bahsi geçen ' ilaçların' her hangi bir tanesi gerçekten yağ yaksa...?

İnanın o zaman burda hangi ilaç tağ yakıyor diye bir konu açılmazdı, çünkü o ilaç dünyanın en ünlü ilacı olurdu.

Paranızı boşuna harcamayın...

Selamlar

Yağ yakıcıların hiç biri oturduğunuz yerde yağ yakmaz. Bu mantıkla alacak insan zaten hiç uğraşmasın.

Yağ yakıcının amacı yağ yakmayı hızlandırmaktır. Bir şeyi hızlandırmak istiyorsanız önce o işe başlamalısınız yani sıkı bir diyet ve çalışma gerekmektedir. Diyeceksiniz ki bunu yapan adam zaten kilo verir. Haklısınız ama ayda 2kg yerine 4kg yağ yakmam insanların daha çok işine gelir. O yüzden bu tür supplementler boşa para olarak görülmemelidir. Ama hakkını vermek gerekir
Ona kalırsa spor yapmayan bir insan whey alsın creatine alsın. Bizim gibi hergün kullansın. Bu adam kaslanacak mı peki? Elbette ki hayır! Aksine yağlanacaktır.

Supplementler de ki temel kurallar: Emeksiz hiç bir işe yaramazlar. Emek verdiğinizde de süreci hızlandırmanız da yardımcı olacaktır. Mucizeler yaratmayacaktır! thums:

Çalışmak şart.

yani yağ = kilo bi yere kadar dogru ama bi de şöyle dusunun kas = kilo yağ yakmak ve kilo vermek aynı şey sayılamaz mesela ben 88 kg'm bb yaptgm içn kilo vermek istemiyorm hacim düşücem çnkü kilo verirsem ama yağlarımdan kurtulmak istiyorm çünkü kaslarımı örtüyor resmen

Ben de şöyle bir ekleme yapayım madem benim kilom 71 boyum 178 karın bölgemde biraz yağ var fakat hacim kaybetmek istemiyorum whey kullanıyorum hacim kaybetmeden karın bölgemdeki yağları nasıl yakabilirim ?

Back
Yukarı