Yağ yakımı için beslenme programım

BOY:173
Kilo:67
Yağ oranım:16
Beslenme programı yaptım tecrubelı abiler ablalarımdan yardım bekliyorum hedefim 10-12 arası
KALORİ: 1907

SABAH KAHVALTISI

2 Yumurta Beyazı + 1 Tam Yumurta: Tam yumurta 6gr Protein Yağ : 4gr 2 Yumurta Beyazı 7 Gr Protein 113 Kalori
30 Gram Yulaf: 2 GR Yağ 20 GR Karbonhidrat 5 Gram Protein(117 Kalori)
4 Zeytin 2Gram yağ (19Kalori)
--------240 Kalori-------
ÖĞLEN

Yer fıstığı(30gr):4.84 Gram Karbonhidrat-7-74 Protein-14.77 Yağ
Lor Peyniri (45gr):7 Gram Yağ-6 GR protein
--------251 Kalori-------
AKŞAM

Ana Yemek: Belirsiz
Yoğurt(180gr):8.39 Gr Karbonhidrat-6,25 GR protein-5.85 Yağ
--------110+x kalori-----

TOPLAM MAKRO HESAPLAMASI
YAĞ:34
PROTEİN:30
KARBONHİDRAT:34GR[DOUBLEPOST=1570308674][/DOUBLEPOST]Ayriyetten maddi durumum ne çok iyi ne çok kötü bu yüzden onada dikkat etmek zorundayım

Sabah kahvaltısını krallar gibi, öğlen yemeğini dükler gibi, akşam yemeğini fakirler gibi yemelisin. Ara öğünlerin yok. Önemli olan az yemek değil metabolizmayı aktif tutmak. Aktif olarak spor ile uğraşıyorsan aldığın kalori çok düşük. Hele ki bu protein ile kilo yanında epey bir kas kaybın da olur. Günlük kilona göre 100 gr. proteinden az almamalısın. Yağdan korkma ama aldığın yağ doymuş yağ olmayacak. Doymamış yağın vücutta parçalanması kolaydır. Karbonhidrat ve yağ dengesini oturttuğunda herşey kendiliğinden gelişecek zaten. Yeteri kadar yağ ve karbonhidrat almayacağın için protein oranını yüksek tutmalısın. Vücutta ilk olarak karbonhidratlar yanar. Akabinde yağlar yanmaya başlar. Eğer karbonhidrat ve yağı yeteri miktarda alamıyorsan proteinler yanmaya başlar. Yeterli proteini gün içinde tüketmiyorsan kas kaybın kaçınılmaz olacaktır. Programını bir beslenme uzmanından yardım alarak yapmanı tavsiye ederim. Saygılar.

Bu karbonhidrat ve kalori ile hayatta kalamazsın
Ara öğünlere meyve, kuruyemiş gibi ekler yapmazsan metabolizma çalışmaz yağ yapamazsın
Protein çok düşük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı