GreenStreet
Üye
Yaş 22,boy 183 , kilo 80.Yaklaşık 4 aya yakın vg yapmaktayım.Şuan weiderin protein tozunu kullanıyorum.Antrenman şeklim 2 gün çalışıp 1 gün dinlenme şeklinde.Buna ek olarak yağ yakımı için sabahları koşuya çıkmayı planlıyorum.Antrenman yaptığım saatler genelde 17:00-18:00 civarı.Koşuya sabahları 07:00-08:00 cıvarı çıkmayı planlıyorum.Amacım düzgün bir vücut yapmak yağlardan kurtulmak daha fazla kilo vermemeliyim diye düşünüyorum.Mininumum kas kaybıyla yola devam etmek
.
Sorulara gelicek olursak;
1-Antrenman yapacağım günler mi çıkmalıyım koşuya yoksa boş günlerde mi yapmalıyım bu koşu işini?
2-Koşu tarzı olarak HIIT koşu öneriyorlar sizce bu şekilde mi koşmalıyım?
3-Yiyecek olarak nelerden kısmalıyım?(Şuan kızartma yemiyorum.Beyaz ekmek doyana kadar yiyorum
.Şeker çayıma falan atıyorum komple kesmedim.Yağ olarak zeytin yağı kullanıyorum.Kahvaltıda haşlanmış yumurtam normal bir öğündede tavuk kesinlikle oluyor.)
4-Son olarak Carnitin kullanmayı planlıyorum.Kullanmalı mıyım veya başka bir supplement kulllanmalı mıyım ?(Animal cuts kullandım 3 ay önce bir etkisini göremedim.)
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden değerli düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler...

Sorulara gelicek olursak;
1-Antrenman yapacağım günler mi çıkmalıyım koşuya yoksa boş günlerde mi yapmalıyım bu koşu işini?
2-Koşu tarzı olarak HIIT koşu öneriyorlar sizce bu şekilde mi koşmalıyım?
3-Yiyecek olarak nelerden kısmalıyım?(Şuan kızartma yemiyorum.Beyaz ekmek doyana kadar yiyorum

4-Son olarak Carnitin kullanmayı planlıyorum.Kullanmalı mıyım veya başka bir supplement kulllanmalı mıyım ?(Animal cuts kullandım 3 ay önce bir etkisini göremedim.)
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden değerli düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler...