yağ yakımı hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xlskk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xlskk

Üye
merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum,

öncelikle kilom 93 ,
boyum 1.85
yaşım 17

1 hafta önce spora başladım hamlıktan dolayı 2 gündür düzgün çalışamıyorum fakat koşu bandı 20-25 dk tempolu yürüyüş ve 12km/s hızında 10 15 dk koşuyorum benim sormak istediğim soruya gelecek olursak

nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım?
bütçem iyi yağ yakıcı kullansam zayıflama sürecim azalır mı?

yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim.

hafif body cardiyo ağırlıklı çalışmalısın protein ağırlıklı beslenmelisin yumurta tavuk göğsü et ton balığı v.b. gıdalarla forumu biraz detaylı araştırırsan gerekli bilgileri bulursun zaten

merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum,

öncelikle kilom 93 ,
boyum 1.85
yaşım 17

1 hafta önce spora başladım hamlıktan dolayı 2 gündür düzgün çalışamıyorum fakat koşu bandı 20-25 dk tempolu yürüyüş ve 12km/s hızında 10 15 dk koşuyorum benim sormak istediğim soruya gelecek olursak

nasıl bir beslenme programı uygulamalıyım?
bütçem iyi yağ yakıcı kullansam zayıflama sürecim azalır mı?

yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim.

sadece kardiyo mu yapmayı planlıyosun yoksa ağırlık antremanlarına da başlayacak mısın? spora başlayalı 1 hafta olmuşken yediklerine dikkkar edip, düzgün bir program uygularsan yağ yakımı kendiliğinden başlayacaktır. şu an için yağ yakıcı (örneğin termojenik) kullanman kardiyovasküler sistemini yoracaktır.

sadece kardiyo mu yapmayı planlıyosun yoksa ağırlık antremanlarına da başlayacak mısın? spora başlayalı 1 hafta olmuşken yediklerine dikkkar edip, düzgün bir program uygularsan yağ yakımı kendiliğinden başlayacaktır. şu an için yağ yakıcı (örneğin termojenik) kullanman kardiyovasküler sistemini yoracaktır.

ağırlık antremanlarıda yapıyorum 1 haftadır yani çalışma konusunda sıkıntı yok antremanlarım sorunsuz geçiyor. bench_O

Back
Yukarı