Murat Cenk
Üye
Öncelikle Sporda 5.Haftam 2gun önce Hydroxycut advantec yağ yakıcı kullanmaya başladım.Başladığımda 88 kiloydum şuan 81 kiloyum.
Cardiyomdan bahsediyim
5.Hafta itibariyle
20dk speed 10 da koşu
2000 tane ip atlıyorum
30dk yatay bisiklet
30dk düz bisiklet
3*30 set mekik
3*20 alt karın
3*30 sağa sola mekik
Boş barla 3*30 bench press
15kg 3*30 kelebek
15kg 3*30 sırt
çok set az ağırlık çalışıyorum yağ yakımı için
Beslenme gunlugum gunden gune geçtiği için belli birşey yazamıyorum ama yediğim şeyler 1küçük tabak ne yemek varsa (yağlıysa yemiyorum) yiyorum
Ekmek yok Şeker yok Tuz Yok abur cubur tatlı yok çerez yok gunde 3 litre su tuketıyorum
Hem fit bir vucuda sahip olmak için hemde ast subaylık mulakatlarına hazırlanıyorum
Sizce daha nelere eklemeliyim bu programa birde karnımda sarkmalar var daha once cok kilo verdiğim için karnım baya yağlı biliyorum bolgesel yağ yakımı yoktur.Ekleyebileceğim neler olabilir yada yaptıklarım yanlısmı ? Önerilerinizi beklıyorum
Cardiyomdan bahsediyim
5.Hafta itibariyle
20dk speed 10 da koşu
2000 tane ip atlıyorum
30dk yatay bisiklet
30dk düz bisiklet
3*30 set mekik
3*20 alt karın
3*30 sağa sola mekik
Boş barla 3*30 bench press
15kg 3*30 kelebek
15kg 3*30 sırt
çok set az ağırlık çalışıyorum yağ yakımı için
Beslenme gunlugum gunden gune geçtiği için belli birşey yazamıyorum ama yediğim şeyler 1küçük tabak ne yemek varsa (yağlıysa yemiyorum) yiyorum
Ekmek yok Şeker yok Tuz Yok abur cubur tatlı yok çerez yok gunde 3 litre su tuketıyorum
Hem fit bir vucuda sahip olmak için hemde ast subaylık mulakatlarına hazırlanıyorum
Sizce daha nelere eklemeliyim bu programa birde karnımda sarkmalar var daha once cok kilo verdiğim için karnım baya yağlı biliyorum bolgesel yağ yakımı yoktur.Ekleyebileceğim neler olabilir yada yaptıklarım yanlısmı ? Önerilerinizi beklıyorum