Yağ Yakımı / Güç programı için supplement kombinasyonu önerileirniz?

Merhaba, yaklaşık 2 senedir bu VG ile uğraşıyorum, bu süreçte toplamda 21 kilo verip yağ oranımı %29-30 lardan %16 civarlarına kadar indirdim.

Şu anda (ve uzun süredir) Muscletech Nitrotech whey protein kullanmaktayım.

Son dönemde antreman programımı artık bir gün cardio bir gün tüm vücut çalışması olarak yapıyorum (imkanım olmadığında 15-20dk cardio / 1 saat ağırlık olarak)

Yağ oranımı azaltmayada uğraştığımdan (öncelikli hedefim hala bu) anterman sonrası tek ölçek whey protein + 5gram kreatine kullanıyorum. (beslenme şeklimi verdiğim kilodan ve yağ oranımdan tahmin edebilirsinniz dikkat ediyorum)

Fakat son dönemlerde özellikle bu templye geçtiğimden beri yeterince hızlı bir şekilde anterman sonasında toparlanamadığımı farkettim.

Buradan sormak istediğim, post-recovery sürecinde daha hızlı toparlanamabilmek için supplement olarak ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Aklıma gelen seçenekler:

1- Yeni whey proteinimi Syntha-6 gibi daha yavaş sindirilen bir protein tozu alıp, 1 ölçek yerine 2 ölçek kullanmak (kilo kontrolü nedeniyle 2 ölçek kullanmıyordum)

2- Creatine kullanımında çok üstelemiyorum acaba bir creatine yüklenmesi yapıp sonrasında düzenli olarak mı kullansam?(antremandan antremana kullanıyorum, çok su toplatıyor vücuda o yüzden kullanmayı pek sevmiyorum)

Yada sizin tavsiye edeceğiniz başka konular. Bu arada beslenmene dikkat et gibi bir tavsiye istemiyorum, emin olun beslenmeme takıntı derecesinde dikkat ediyorum. :)
 
Back
Yukarı