yağ yakımı beslenme ve antrenman günlüğüm ne katabilirim yanlışlar varmı varsa neler

volkan88

Üye
boy 177 kg 82 yağ oranı % 16 ben bu yağ oranını her ay yuzde 1 oranında düşürüp kg olarakda aynı kalmak istiyorum bütün amacım bu toplam süre( 8
ay )sonunda % 8 olması.

sabah kahvaltı 08:30 75 gr yulaf azmesi
5 yumurta beyazı
300 mg yağ oranı 0 olanlardan

ara öğün 11:00 300 gr yağsız yoğurt

öğle yemeği 13:30 150 gr tavuk (5gün) et(2gün)
salata ve yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği

ara öğün 15:30 ton balığı 100 gr diet

akşam 18:00 100 gr lor yağsız tuzsuz 75 gr yulaf ezmesi
300 mg süt

20 30 antrenman yapıcam pazartesi çarşamba cuma ağrlık

salı cumrtesi kardiyo

perşembe ve pazar off

antrenmandan hemen sonra suya katılmış protein tozu muscleteh whey ve 1 adet orta hallı muz muz ( bu kadarına benimde kaslarımında hakkı var tek şeker kaynağım) bazen muzun yarısını antrenman hemen öncesı alıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum

ÖNEMLİ: kalkar kalkmaz 2 bardak soğuk ve günde 3 litre su içiyorum abur cubur kola bilmem ne bunları ağzıma sürmüyorum başlayalı 1 hafta oldu .

antrenman öncesi bcaa sonrası amino 3001 unıversal

antrenmandan sonra evegelince yaklaşık 30 dk geçmil oluyor ve ben 75 gr kadar lor ve 3 yumurta daha yiyorum saat 10:15 gibi

saat 12:00 de uyurum 8:00 de

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:23 ----------

kalkarım diyemedim ya la :D

Son düzenleme:
protein fazla alıyosun , ben ham 120 sabitliyorum fazlasına gerek yok. Carb her hafta 25 gr düşmen gerek ki ay sonlarında max yağ yakım sağlayabilesin.

Ve günde 1 çay kaşığı tuz kullanmak kaanatindeyim. Metobolizma hızı için.

protein fazla alıyosun , ben ham 120 sabitliyorum fazlasına gerek yok. Carb her hafta 25 gr düşmen gerek ki ay sonlarında max yağ yakım sağlayabilesin.

sanırım fazla kalori almamak için ve kas kaybını en aza indirmek için proteine yüklenilmiş

zaten bir çok besinde tuz var lorda yediğimiz bir çok besinle ton balığında ben ihtiyacım olanı aldığımdan eminim protein miktarına gelince 3 tam 3 ara öğün dersek ve her seferinde en az 30 gr almamız gerekiyor araştırablrsn buda 82 kilo biri için hiçde çok değil ideal şuan 80 kg ım yeni tartıldım oranlar dediğim gibi 23 eylül ü bekliyip göreceğiz.

ben zaten o kdr az yağ tüketiyorumki birde karb. dahada düşürürsem zaten düşük baylırım benim öle 1 ayda 5 kg yağ vermek gibi sağlıksız cahil hedeflerim yok ayda 1 kg yağ yakmış olmam benim için ideal.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:13 ----------

sanırım fazla kalori almamak için ve kas kaybını en aza indirmek için proteine yüklenilmiş

kesinlikle öle protein vucut tarafından en son yağa dönüştürülen besin maddesi
arkadaşın konuyla ilgili bilgisi olmadığı apaçık belli 120 gr protein normal birisi için ideal olabilr ama kas yapılanması için çok az bir miktar.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:20 ----------

Peki teşekkürler. Bende ölçtürmek istiyorum fakat her eczanede yapabilirlermi bilgim yok

ben eczanede değil bizim bir arakadaşta makinası var ona ölçtürüyorum eczanede ölçülüyomu bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu arada, cardio çalışmalarını neden kahvaltıdan sonra yapmıyorsun? çünkü bildiğim kadarıyla yağ yakımı başladımı 24 saat boyunca devam ediyor.

Back
Yukarı