Yağ yakımı Antreman Sistemim ! Tavsiye

Edepsiz48

Yeni Üye
90 cm olan ve sırf yağla dolu 72 kilo bir vücüdum vardı şuanki degerlerim 83 cm bel cevrem ve 63 kilo bir vücüdum beslenmeyi hepinizin bildigi gibi yag cips kola hamburger vb bunları keserek yaptım ekmek ten az da olsa tükettim ve her gün 1-2 saat bisiklet ve akşamları 1 saat annemle koşarak yaptım annem bisikletli ben koştum :D pazartesi carsamba ve cuma da vg yapıyorum :D
koşmadan 20 dakika önce nescafe gold içiyorum kafain yag yaktırıyomuş diye :D tavsiye ederim sporsuz kalmayın

Helal olsun kardeşim tebrik ediyorum seni bende 17 yasındayım 1.80 boy 85 kiloyum tahmin edeceğin gibi bel ve göbek bölgem fazlasıyla yaglı amacım bu yağlardan kurtulmak kahvenin faydasını goruyormusun cidden

Kahve yağları serbest bırakır ve metobolizmayı hızlandırır üstüne koşu yada yürüyüş yaparsanız daha fazla kalori harcarsınız arkadaşımız bunu anlatmış biyolojik olarak açıklamak istedim iyi forumlar.

kameralar nerde el salliyalim sakamisin yavrucum
Birader Gülüncek Bir Şey Varsa beraber gülelim ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:08 ----------

Helal olsun kardeşim tebrik ediyorum seni bende 17 yasındayım 1.80 boy 85 kiloyum tahmin edeceğin gibi bel ve göbek bölgem fazlasıyla yaglı amacım bu yağlardan kurtulmak kahvenin faydasını goruyormusun cidden
Sana Söyle diyim % 20 oranla fazla terleme yaptırıyo koşerken kahvede bulunan kafein ama şekersiz kahve ben nescafe gold cuyumdur şekersiz 1 bardak koşudan 30 dk önce iç metobolizma patlaması yapıyor terliyosun hemen fark edersin zaten geçeleri yeşil çay iç :D sana tavsiyem un tuz şeker abur cubur bunları kes ben ekmek hariç bunları keseli 1.5 ay oldu ve 5 cm inceldim :D ekmeğide 5 gün oldu keseli harbiden dene işe yarıyor :)

kahveye süt tozu koyabilirmiyiz? bi zararı varmı ? yada Türk kahvesi olurmu?

kilo aldıran zaten süt tozu ve şeker türk kahveside olur yada tadlandırcaksan light süt de katabilrisin

aslında eğer saf yağsız süt tozu konursa sorun olmaz

ama süt tozu denen şey yani kahve beyazlatıcılar baya bir yağlı gerek yok o yüzden

yağ yakımı için sert kahveler içilebilir çok acı içemeyenlerde içine 1-2 splenda atabilir :)

Back
Yukarı