sa abilerim kardeşlerim.
merhaba öncelikle ben forumu uzun süredir takip ediyorum fakat üyeliğimi yeni aldım.
Ben 16 yaşındayım 1.76 boy ve 80-82 arasında kilom gelip gidiyor. hedef 70
Geçen sene yazın haziranda 100 kilo geliyordum. spor salonuna yazıldım ve 3 ayda 93 kiloya düştüm ve 9 ayda 83 kiloya düştüm günlük aktiviteler ile. fakat karın bölgemde yağlar aşırı cok ve sarkma + sarkmalar var.
bu sene daha yeni spor salonuna yazıldım ve düzenli olarak gitmeye karar verdim elimde HARDLİNE CLA ve SYSTEM POWER L-CARNİTİN LİQUİD mevcut.
ben bu kilolardan nasıl kurtulabilirim göbek bölgemde aşırı var
ayrıca animal cuts almayı düşünüyorum napmalıyım??
vede kastanda kaybettim sanırım
zayıflamadan önce biraz kas mı yapsam sonra zayıflasam ?
(DİYABET VE EPİLEPSİ) rahatsızlıklarım var
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:51 ----------
yardım edebilecek ?
merhaba öncelikle ben forumu uzun süredir takip ediyorum fakat üyeliğimi yeni aldım.
Ben 16 yaşındayım 1.76 boy ve 80-82 arasında kilom gelip gidiyor. hedef 70
Geçen sene yazın haziranda 100 kilo geliyordum. spor salonuna yazıldım ve 3 ayda 93 kiloya düştüm ve 9 ayda 83 kiloya düştüm günlük aktiviteler ile. fakat karın bölgemde yağlar aşırı cok ve sarkma + sarkmalar var.
bu sene daha yeni spor salonuna yazıldım ve düzenli olarak gitmeye karar verdim elimde HARDLİNE CLA ve SYSTEM POWER L-CARNİTİN LİQUİD mevcut.
ben bu kilolardan nasıl kurtulabilirim göbek bölgemde aşırı var
ayrıca animal cuts almayı düşünüyorum napmalıyım??
vede kastanda kaybettim sanırım

(DİYABET VE EPİLEPSİ) rahatsızlıklarım var
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:51 ----------
yardım edebilecek ?