Yağ yakıcı supplementler kullanmak

Merhaba herkese öncelikle. Boyum 1,75 kilom 84. Oldukça yağlı bir vücudum var. Ozellikle bel ve karın bölgesinde. Spora yeni başladım. Takviye urunleri kullanmak istiyorum. Aklimda Hardline thermo L karnitin ve CLA one kombinasyonu var sizce uygunmudur.

Ewt uygundur cla yı yemeklerden önce kullan Omega 6 yağı vardır genelde aspir tohumu yağından yaparlar cla yı

L CARNİTİNE spordan 15-20dk önce iç her gün kullanılabilir bir gün spor salonunda ağırlık çalışırsın bir gün off zamanında kardiyo yürüyüş yaparsın kısa sürede toplarsın

Bir de paran varsa protein tozu da kullan antrenman sonrası sabah uyandığın zaman yada beslenmediğin zaman dikersin kafaya böylece kas yıkımında minimum olur

Hem protein + CLA + L Carnitine yani kış bitene kadar 4-5 ay düzenli kullanımda farkı görürsün iyi sporlar

Ewt uygundur cla yı yemeklerden önce kullan Omega 6 yağı vardır genelde aspir tohumu yağından yaparlar cla yı

L CARNİTİNE spordan 15-20dk önce iç her gün kullanılabilir bir gün spor salonunda ağırlık çalışırsın bir gün off zamanında kardiyo yürüyüş yaparsın kısa sürede toplarsın

Bir de paran varsa protein tozu da kullan antrenman sonrası sabah uyandığın zaman yada beslenmediğin zaman dikersin kafaya böylece kas yıkımında minimum olur

Hem protein + CLA + L Carnitine yani kış bitene kadar 4-5 ay düzenli kullanımda farkı görürsün iyi sporlar

Bir yerde okumuştum spora yeni başlayanlar için thermojenik ürünler uygun değil. Almak istediğim l karnirin thermo diye gecio. Bu konu hakkında bilginiz varmı ?

Kullanacağın ürünler abartılcak bir ürün değil kısa sürede faydasını görmezsin heleki diyet yapmadan cla ve carnitin iş yapmaz boşa para verirsin yani hepsi beraber olucak
Hem spor hem diyet hem suplement hem kalori açığı hepsi birden iş yapıyorlar
Ama senin için rahat etmezse normal olanını alırsın sorun olmaz

Kullanacağın ürünler abartılcak bir ürün değil kısa sürede faydasını görmezsin heleki diyet yapmadan cla ve carnitin iş yapmaz boşa para verirsin yani hepsi beraber olucak
Hem spor hem diyet hem suplement hem kalori açığı hepsi birden iş yapıyorlar
Ama senin için rahat etmezse normal olanını alırsın sorun olmaz
Tamamdir. Teşekkürler

Ben bu piyasadaki yağ yakıcıları gereksiz buluyorum paralarına değmiyor verdikleri etki.
Kalori ve Makro Hesabı + İyi Antrenman + İyi Kardiyo

Beklenilen sonucu fazlasıyla verecektir. Ben genelde sadece kafein kullanırım ek bir destek olarak.

Back
Yukarı