Yağ yakıcı + Gainer

mrat145

Yeni Üye
beyler biraz tuhaf bir konu gibi ama kendimi anlatınca hak vericeksiniz =). yaşım 17. boyum 175. kilom 65. zayıfım ama baya bi göbeğim var öncedende vardı zaten. özellikle karın bölgemin baya bi yağlı olduğunu düşünüyorum. şöyle bir şey yapsam sizce nasıl olur ? antreman öncesi L-Carnitine alıcam. ve sabah kahvaltı sonrası optimum nutrition serious. ve antreman sonrası yine optimum. bu şekilde göbeği yok edip. kilo alabilirmiyim ? kendimi iyi anlatamadığımı düşünüyorum ama sizden yardımlarınızı bekliyorum lütfen yorumsuz geçmeyin..

Konuyu yanlış yere açtıysam taşırsınız daha iyi yer bulamadım =)

eğer bu boya o kilon varsa ve hala göbeğin varsa muhtemelen genetiktir ne yapsan değişmez.ya da çok emek gerektirir.
kardeşimde aynı bu şekilde armut göbekli kolları valan cılız ama kocaman bi göbeği var.

karnitin + gainer pek mantıklı bir seçim değil.

Göbeğinin olma sebebi yağlar olabilir yağlar kaslara göre yoğunluğu düşük oldugu ıcın aynı kütle de daha fazla hacim kaplar yani yağlarını yakmalısın.

Spora başlamadıysan önce spora başla 1 ay boyunca haftada 3-4 git bakalım bi nasıl hissedicen, devam edebilcen mi ? Eğer edebileceğini hissedersen yağ yakıcı alabilirsin ( bence ). Protein tozuna ihtiyacın olacağını sanmıyorum zaten besinlerden alabilirsin gerekli proteini yok illa kullanıcam dersende antreman sonrası alırsın.

Dedikleri gibi genetikse bu problem yapılacak şeyler hakkında bilgim yok fakat " aaa genetikmiş ozaman imkansız " gibi bir düşünceyede kapılmanı istemem. Elbette başarabilirsin.

4 aydır body yapıyorum. göbek hep aynı idi. amacım kilo almaktı sanırım birazda bilinçsiz beslenme ile büyüttüm :S şimdi yağ yakıcı + gainer düşünüyorum. bizim arkadaş carnitine + protein kullanıyor. ben gainer düşünüyorum neden ikisi olmaz arkadaşlar açıklayabilirmisiniz ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:42 ----------

göbek önceden vardı derken 1-2 sene öncesine kadar yoktu. zaten geçen sene 52 kilo idim. baya bi kilo aldım ama göbekte çıktı. kilo alımına devam etmek istiyorum iyice büyümseindende korkuyorum bu yüzden carnitine+gainer düşünüyorum.

flood için özür..

Back
Yukarı