Herkese selamlar öncelikle konuyu açarken bir kusurum varsa acemiliğime verin lütfen.Benim sorunum göbek ve bel cevresindeki yağlanmayla ilgili.Normal dururken göbeğim sarkıyor ve belim dışarı cıkıyor. Yaşım 19 kilom 69-70 bir buçuk aydır spor salonuna gidiyorum ve yaklaşık bir haftadır hocamın tavsiyesiyle hardline progainer aldım ve kullanıyorum.Vücüt yağ oranım normal denebilir hatta düşük bile sayılır %10.4 (1 ayda %1 kaybettim) gibi birşeydi 7 kg civarı yağ var.
Ancak göbek ve bel çevremin dışında yağlanma neredeyse hiç yok hepsi orada haliyle kötü bir görüntü oluşturuyor. Benim sizden ricam kas kaybetmeden progainer la beraber neler (yağ yakıcı vs.) alarak bu yağlardan kurtulabilirim veya hangi egzersizler yardımcı olur. Lütfen yardımcı olun bu yağlardan ve göbekten acil kurtulmam lazım.
Ancak göbek ve bel çevremin dışında yağlanma neredeyse hiç yok hepsi orada haliyle kötü bir görüntü oluşturuyor. Benim sizden ricam kas kaybetmeden progainer la beraber neler (yağ yakıcı vs.) alarak bu yağlardan kurtulabilirim veya hangi egzersizler yardımcı olur. Lütfen yardımcı olun bu yağlardan ve göbekten acil kurtulmam lazım.