yağ oranı düşürmeye yönelik diyetim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

antisteroid

Yeni Üye
selam arkadaşlar

sabah 11:00
80 gram yulaf 5 yumurta beyazı
1 çarliston 1 kırmızı bıber karıısmlı omlet
1 salatalık 1 domates

13:30
1 meyve
1 tabak sebze yemegı
1 kase lıght yogurt

15:30
46 gr ulker altın başak yulaf kepek bıskuvısı
1 bardak lıght süt

18:30
150 gram tavuk gogsu veya yanında karışık salata limonlu
80 gram lıght ton balıgı

21:00
45 dk orta tempo koşu antrenmanı ( sokakta)

22:00
1 ölçek whey protein

arkadaşlar sizce nasıl şuan beslenmem bu sekılde
kesınlıkle ekmek şeker yok

aralarda yesıl cay ıcıyorum gunde 3 kere

kardiyo haftada 4 kere
diger 3 gun butun vucudu calıstırıcak agırlık sekıllerıyle calısıyorum

46 gr ulker altın başak yulaf kepek bıskuvısı bunu hiç yemesen de 13,30 daki 1 tabak sebze yemeğini ve yoğurdu bu saate kaydırsan sütü de 13,30 a alsan daha iyi olur diye düşünüyorum.Yine de kendin bilirsin sebze yemeği ve yoğurt seni iyi doyuracaktır boşu boşuna vucuduna karbonhidrat giriyo altın başaktan şekerlidir de o zaten o tür şeylerden uzak dur bence.

46 gr ulker altın başak yulaf kepek bıskuvısı bunu hiç yemesen de 13,30 daki 1 tabak sebze yemeğini ve yoğurdu bu saate kaydırsan sütü de 13,30 a alsan daha iyi olur diye düşünüyorum.Yine de kendin bilirsin sebze yemeği ve yoğurt seni iyi doyuracaktır boşu boşuna vucuduna karbonhidrat giriyo altın başaktan şekerlidir de o zaten o tür şeylerden uzak dur bence.

peki sütün yanına bırsey eklıyımmı? cunkı yulaf ıle sebze yogurtun arasında baya bosluk olusucak? süt doldurur dıyorsan oyle yapıcam

Senin programını bende uygulamaya basladım bugun 2.günüm tek farkım altınbaşak la diyet bisküvi değişimi oldu. Zamanla sonuçlarını paylaşırım istersen.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı