sagopat6167
Yeni Üye
Arkadaşlar benim göbeğimde azda olsa yağ var yani fazla yok ama yinede var.Peki yağ olan yerde kas çıkarmı acaba?Yani yağ ile kas aynı anla olurmu karında.Yoksa Yağ kas çıkmasını engellermi?
aynen bide bunun cevabını alsam tam olcak soru icin saolPeki sizce ilk yağları eritipmi spor salonuna başlamak mantıklı yoksa 1 yıl spor salonuna gidip sonra cardio yapmakmı mantıklı? Evde istasyon var dumbell lar var 4 aydır düzenli yapıyorum spor salonuna başlamaya karar verdim ama önceliğim ne olmalı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada sagopat k.bakma konu açmıyayım dedim boşuna.
Arkadaşlar benim göbeğimde azda olsa yağ var yani fazla yok ama yinede var.Peki yağ olan yerde kas çıkarmı acaba?Yani yağ ile kas aynı anla olurmu karında.Yoksa Yağ kas çıkmasını engellermi?
Peki cardioyu saat kac civarlarında yaptın ve cardiodan sonra yemek yiyormusun ?ben sadece kardiyo yaparak 25 kiloya yakın verdim sonrasında çalışmaya başladım ancak tahmin ediyorum düzgün bir programla ikisini bir arada yapabilirsin buradaki hocalar sana yardımcı olacaklardır
Peki cardioyu saat kac civarlarında yaptın ve cardiodan sonra yemek yiyormusun ?
Kas varsa yağ tutmasını engellemez alakası yok. Bu iki kas ve yağ denen şey birbirinin düşmanı gibidir aslında. Sağlıklı bir insanda kas daha çok yağ azdır.