Yüz Hatları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.Benim bir sorun olucak.3 yıldır spor yapıyorum.daha önceleri biraz kiloluydum,şimdi kilolarımın bir çoğunu kasa çevirdim.Fakat yüzümdeki yanaklar hala var.Zayıf bir vücudum var fakat ona uygun bir yüzüm yok.Yüzümün daha zayıf olması için bir egzersiz veya farklı bir alternatif var mı?
Teşekkürler.

3 yıldır spor yapıyor ve yağlarını(kilolarını) kasa çeviriyorsun. Tebrik ederim...
3 yıldır spor yapıyor ve bölgesel yağ yakımı için bilgi istiyorsun? Tamam..

Yağ verilen yerler erkek ve bayanlarda belirli farklılıklar gösterir. Ancak cinsler arasında genetik farklıların etkisiylede ayrıntılar başgösterir. Yani genele göre erkekler olarak bizler karın bölgesinden kilo veririz. Ancak bazılarımızın yüzünde, bazılarımızın gıdığında, bazılarımızın kalçasında yağ atımı en sonlarda olur. Bunun "yağ aldırma" diye bilinen cerahhi müdahale haricinde bilinen "bölgesel olarak" bir çözümü yoktur. Yağ oranını düşürmek en mantıklısı senin için...

Benim de yanaklarım biraz şişkindir.Resmini görebilseydim daha iyi olurdu ama;Saçların düz ise uzatmanı tavsiye ederim. Bu şekilde Yanakların ufak durur ve yüzüne ayrı bir çekicilik katar. Ama nesnel bir sonuç istiyorsan definasyonun gözüne vurmak lazım ki bende bu bayağı zor oluyor. Diet yaptıktan sonra hiç değişme olmadı mı? Eskisi gibi mi hala?

Body yapmanın kilo dışında yüze etkisi olabilir mi acaba? Ben de zayıf olmama rağmen azıcık kilo alsam yanaklarım şişiyor biraz (gerçi çok zayıf olduğumdan öyle geliyor olabilir) ama daha keskin hatlara sahip, kısacası daha sert bir yüze sahip olmak için body geçerli bir yöntem midir? Eğer böyleyse arkadaşın dediği gibi yapılacak farklı egzersizler var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı