Merhaba arkadaşlar. Ben bu siteye yeni üye oldum. Yanlış beslenme ve hareketsiz yaşam tarzım (işim dolayısı ile) yüzünden epey kilo aldım. 3 ay önce diyetisyen kontrolünde diyet yapmaya başladım. 2,5 ayda sadece diyet yaparak 9 kilo verdim. Şu anda 52 kiloyum ve boyum 1,58 cm. Hala vermem gereken bir kaç kilo fazlalığım var ama ben bunu dert etmiyorum doğru beslenerek rahat kilo verilebileceğini biliyorum çünkü ve bu benim hayat tarzım artık. Problemli bölgem karın bölgem ve bu sitede bununla ilgili çok şey öğrendim. Benim sizden yardımınızı istediğim konu ise; diyetisyenimin bana en başından beri doğru beslenmenin yanında hareketli bir yaşam tarzının da gerekliliğinden bahsetmesi. Bana önerdiği yürüyüş, ip atlama, bisiklet, step, aerobic vs gibi sporları yapamıyorum. Bende yürüyüş bandı almaya karar verdim. Daha önce hiç spor yapmamış ve bu konuya yabancı birinin alacağı yürüyüş bandı hangi özellikleri barındırmalı? Yürüyüş bandı alırken markanın önemi var mı?? Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum.