Bazen sabah kahvaltısını yapmak çok zor olabliyor. Eğer benim gibi sabahları iştahsız biriysen ve özelliklede sabah sabah yulaf yeme işkence haline gelebiliyor bazen canımız istemeyebiliyor. Bu yüzden blenderda sabah içebeleceğimiz yüksek kalorili shake tavsiyeleriniz varmı. Bazı insanların metobolizması çok hızlı olduğu için hacim kazanmaları zor olabiliyor o yüzden bulk dönemlerinde kaloriyi daha fazla almak zorunda olabliyorsun. ben kendimce bir shake yapıyorum ama benimkisi oldukça basit ben sizden birazdaha renkli ekstra tatlarla farklı şeyler katabilileceğimiz shake tarifleri varmı. en az 1000 kcall olsun 1500 falan olursa oda iyi olur. 
Benim yaptığım shake 500 ml süt + 200 gr yulaf + 1 orta boy muz + 1 tatlı kaşığı kahve
bu 1250 kcall civarı bişey içilebiliyor fena değil ben rahatlıkla içebiliyorum ama sizdende değişik buna renk katabilecek tarifler varmı.

Benim yaptığım shake 500 ml süt + 200 gr yulaf + 1 orta boy muz + 1 tatlı kaşığı kahve
bu 1250 kcall civarı bişey içilebiliyor fena değil ben rahatlıkla içebiliyorum ama sizdende değişik buna renk katabilecek tarifler varmı.