5 Sene Amatör Küme de futbol oynadım ancak bıraktım. Sporcu kişiliğim vardır. 6 aydır da BB yapıyorum gelişme gözle görülür, misal kol 31 den 35.5e geldi(hedef39) ve son 2 ayda güzel bi diyetle karın kaslarını düpedüz ortaya cıkarttım cok şükür. 6 aydır kullandıgım sadece protein ve amino tabletler. Ancak başlangıc seviyesine gore aldıgım verim yetmiyor diyebilirim,weightlifter daha fazla büyümek için, ögrenci bütçesini de göz onune alarak,önümüzdeki hacimlenme döneminde:
Protein+BCAA mı?
Protein+Glutamine mi?
Glutamine+BCAA mı?
Ya da bu fiyat aralıgındaki başka ürünler mi?(Tavsiyeleriniz)
not: Tabiki protein+glutamine+bcaa süper olur ama ekonomik durum elvermıyor
Beslenmem iyidir. Tavuk göğsümü baklagilleri yağsız karbonhidratları yumurtamı eksik etmem, bu konularda azimliyimdir ve taviz vermeyi sevmem.
Teşekkürler Şimdiden!
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:26 ----------
Amino+Bcaa yada amino+glutamine de ihtimaller arasında.Cevaplara göre bu hafta içi almayı düşünüyorum supplementleri
Protein+BCAA mı?
Protein+Glutamine mi?
Glutamine+BCAA mı?
Ya da bu fiyat aralıgındaki başka ürünler mi?(Tavsiyeleriniz)
not: Tabiki protein+glutamine+bcaa süper olur ama ekonomik durum elvermıyor

Beslenmem iyidir. Tavuk göğsümü baklagilleri yağsız karbonhidratları yumurtamı eksik etmem, bu konularda azimliyimdir ve taviz vermeyi sevmem.
Teşekkürler Şimdiden!
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:26 ----------
Amino+Bcaa yada amino+glutamine de ihtimaller arasında.Cevaplara göre bu hafta içi almayı düşünüyorum supplementleri